GRENIER P SPRL

Contactgegevens GRENIER P SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRENIER P SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRENIER P SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Grenier 117; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand), België

Telefoon (phone): 019 63 49 29 (+32-019 63 49 29) 019 63 49 29 (+32-019 63 49 29)

Fax (fax): 019 63 40 41 (+32-019 63 40 41) 019 63 40 41 (+32-019 63 40 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRENIER P SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRENIER P SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRENIER P SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRENIER P SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRENIER P SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRENIER P SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRENIER P SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRENIER P SPRL
Products information GRENIER P SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03318115234
Ondernemingsnummer: 6649993896
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GRENIER P SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRENIER P SPRL
(Get full report from official database of BE for GRENIER P SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRENIER P SPRL
Addition kinds of activities for GRENIER P SPRL

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
23319900. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij GRENIER P SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRENIER P SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRENIER P SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRENIER P SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van GRENIER P SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GRENIER P SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRENIER P SPRL. Laat een reactie achter voor GRENIER P SPRL. GRENIER P SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRENIER P SPRL. Leave a respond for GRENIER P SPRL. GRENIER P SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRENIER P SPRL op de google maps. Adres en contacten GRENIER P SPRL
Location of GRENIER P SPRL on the google maps. Address and contacts of GRENIER P SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GRENIER P SPRL GRENIER P SPRL: NISSAN-JEROME J GARAGE | MUSEUM DE BOTERMOLEN | ARS?NE VAN LAETHEM | DIRK SPINNEWYN | FREDDY WILLOCQ

Other related companies as GRENIER P SPRL: NISSAN-JEROME J GARAGE | MUSEUM DE BOTERMOLEN | ARS?NE VAN LAETHEM | DIRK SPINNEWYN | FREDDY WILLOCQ

GRENIER P SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRENIER P SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03318115234. Het bedrijf GRENIER P SPRL bevindt zich op het adres: Rue Henri Grenier 117; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in GRENIER P SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRENIER P SPRL is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRENIER P SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRENIER P SPRL, openstaande posities, locatie van GRENIER P SPRL op de kaart.

GRENIER P SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRENIER P SPRL, company assigned to the tax number BE03318115234. The company GRENIER P SPRL is located at the address: Rue Henri Grenier 117; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile-body repair. Products created in GRENIER P SPRL were not found.
The main activity of GRENIER P SPRL is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRENIER P SPRL is not available. You also can look at reviews of GRENIER P SPRL, open positions, location of GRENIER P SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRENIER P SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRENIER P SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRENIER P SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRENIER P SPRL, employees, financial statistics.