CHRISTOF VAN WITTENBERGH

Contactgegevens CHRISTOF VAN WITTENBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOF VAN WITTENBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOF VAN WITTENBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSEWEG 402; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54415510 (+32-54415510) 54415510 (+32-54415510)

Fax (fax): +32 (61) 762-17-38 +32 (61) 762-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOF VAN WITTENBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOF VAN WITTENBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOF VAN WITTENBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOF VAN WITTENBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOF VAN WITTENBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOF VAN WITTENBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOF VAN WITTENBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOF VAN WITTENBERGH
Products information CHRISTOF VAN WITTENBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE04021789550
Ondernemingsnummer: 2767974853
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CHRISTOF VAN WITTENBERGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOF VAN WITTENBERGH
(Get full report from official database of BE for CHRISTOF VAN WITTENBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOF VAN WITTENBERGH
Addition kinds of activities for CHRISTOF VAN WITTENBERGH

273200. Boeken afdrukken | Book printing
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
50460103. Neon tekens | Neon signs
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij CHRISTOF VAN WITTENBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOF VAN WITTENBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOF VAN WITTENBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOF VAN WITTENBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van CHRISTOF VAN WITTENBERGH in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOF VAN WITTENBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOF VAN WITTENBERGH. Laat een reactie achter voor CHRISTOF VAN WITTENBERGH. CHRISTOF VAN WITTENBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOF VAN WITTENBERGH. Leave a respond for CHRISTOF VAN WITTENBERGH. CHRISTOF VAN WITTENBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOF VAN WITTENBERGH op de google maps. Adres en contacten CHRISTOF VAN WITTENBERGH
Location of CHRISTOF VAN WITTENBERGH on the google maps. Address and contacts of CHRISTOF VAN WITTENBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOF VAN WITTENBERGH CHRISTOF VAN WITTENBERGH: LEONIDAS | PIERRE PACITTI | MARC MYLLE | Superstock | LUDWIG COSYNS

Other related companies as CHRISTOF VAN WITTENBERGH: LEONIDAS | PIERRE PACITTI | MARC MYLLE | Superstock | LUDWIG COSYNS

CHRISTOF VAN WITTENBERGH is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOF VAN WITTENBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04021789550. Het bedrijf CHRISTOF VAN WITTENBERGH bevindt zich op het adres: EDINGSEWEG 402; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CHRISTOF VAN WITTENBERGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTOF VAN WITTENBERGH is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOF VAN WITTENBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOF VAN WITTENBERGH, openstaande posities, locatie van CHRISTOF VAN WITTENBERGH op de kaart.

CHRISTOF VAN WITTENBERGH is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTOF VAN WITTENBERGH, company assigned to the tax number BE04021789550. The company CHRISTOF VAN WITTENBERGH is located at the address: EDINGSEWEG 402; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CHRISTOF VAN WITTENBERGH were not found.
The main activity of CHRISTOF VAN WITTENBERGH is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOF VAN WITTENBERGH is not available. You also can look at reviews of CHRISTOF VAN WITTENBERGH, open positions, location of CHRISTOF VAN WITTENBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOF VAN WITTENBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOF VAN WITTENBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOF VAN WITTENBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOF VAN WITTENBERGH, employees, financial statistics.