CARWASH MEEUS

Contactgegevens CARWASH MEEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARWASH MEEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARWASH MEEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUURSESTEENWEG 400; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38890072 (+32-38890072) 38890072 (+32-38890072)

Fax (fax): +32 (67) 675-11-95 +32 (67) 675-11-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARWASH MEEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARWASH MEEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARWASH MEEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARWASH MEEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARWASH MEEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARWASH MEEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARWASH MEEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARWASH MEEUS
Products information CARWASH MEEUS

BTW identificatienummer (tax): BE09435302734
Ondernemingsnummer: 3485931396
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in CARWASH MEEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARWASH MEEUS
(Get full report from official database of BE for CARWASH MEEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARWASH MEEUS
Addition kinds of activities for CARWASH MEEUS

20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
38299902. breathalyzers | Breathalyzers
45129903. Helikopter drager, gepland | Helicopter carrier, scheduled
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law
94319903. Kindergezondheidsprogramma administratie, overheid | Child health program administration, government

Werken bij CARWASH MEEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARWASH MEEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARWASH MEEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARWASH MEEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van CARWASH MEEUS in sociale netwerken
Look for responds of CARWASH MEEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARWASH MEEUS. Laat een reactie achter voor CARWASH MEEUS. CARWASH MEEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARWASH MEEUS. Leave a respond for CARWASH MEEUS. CARWASH MEEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARWASH MEEUS op de google maps. Adres en contacten CARWASH MEEUS
Location of CARWASH MEEUS on the google maps. Address and contacts of CARWASH MEEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARWASH MEEUS CARWASH MEEUS: LA FAMILLE | Retif | DE BONDT YVES BVBA | BIP B.V.B.A. | SALOMON M

Other related companies as CARWASH MEEUS: LA FAMILLE | Retif | DE BONDT YVES BVBA | BIP B.V.B.A. | SALOMON M

CARWASH MEEUS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARWASH MEEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435302734. Het bedrijf CARWASH MEEUS bevindt zich op het adres: PUURSESTEENWEG 400; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARWASH MEEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARWASH MEEUS is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARWASH MEEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARWASH MEEUS, openstaande posities, locatie van CARWASH MEEUS op de kaart.

CARWASH MEEUS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARWASH MEEUS, company assigned to the tax number BE09435302734. The company CARWASH MEEUS is located at the address: PUURSESTEENWEG 400; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARWASH MEEUS were not found.
The main activity of CARWASH MEEUS is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARWASH MEEUS is not available. You also can look at reviews of CARWASH MEEUS, open positions, location of CARWASH MEEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARWASH MEEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARWASH MEEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARWASH MEEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARWASH MEEUS, employees, financial statistics.