CARROSSERIE WEEK-END

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • CARROSSERIE WEEK-END
Private companiesCoal Mining • CARROSSERIE WEEK-END

Contactgegevens CARROSSERIE WEEK-END: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE WEEK-END: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE WEEK-END

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 976; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23768685 (+32-23768685) 23768685 (+32-23768685)

Fax (fax): +32 (81) 254-66-71 +32 (81) 254-66-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE WEEK-END: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE WEEK-END"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE WEEK-END"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE WEEK-END, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE WEEK-END. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE WEEK-END, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE WEEK-END. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE WEEK-END
Products information CARROSSERIE WEEK-END

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CARROSSERIE WEEK-END zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE WEEK-END
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE WEEK-END)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE WEEK-END
Addition kinds of activities for CARROSSERIE WEEK-END

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
26310301. BoxBoard | Boxboard
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
28990102. Bay olie | Bay oil
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij CARROSSERIE WEEK-END: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE WEEK-END: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE WEEK-END. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE WEEK-END. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE WEEK-END in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE WEEK-END in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE WEEK-END. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE WEEK-END. CARROSSERIE WEEK-END bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE WEEK-END. Leave a respond for CARROSSERIE WEEK-END. CARROSSERIE WEEK-END on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE WEEK-END op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE WEEK-END
Location of CARROSSERIE WEEK-END on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE WEEK-END

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE WEEK-END CARROSSERIE WEEK-END: FLISOFORM NV | De Lelie | ROLAND VAN SCHELSTRAETE | BEVA | MUSEUM DE WIMPE

Other related companies as CARROSSERIE WEEK-END: FLISOFORM NV | De Lelie | ROLAND VAN SCHELSTRAETE | BEVA | MUSEUM DE WIMPE

CARROSSERIE WEEK-END is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE WEEK-END, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf CARROSSERIE WEEK-END bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 976; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSSERIE WEEK-END zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE WEEK-END is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE WEEK-END is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE WEEK-END, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE WEEK-END op de kaart.

CARROSSERIE WEEK-END is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE WEEK-END, company assigned to the tax number BE03307128906. The company CARROSSERIE WEEK-END is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 976; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSSERIE WEEK-END were not found.
The main activity of CARROSSERIE WEEK-END is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE WEEK-END is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE WEEK-END, open positions, location of CARROSSERIE WEEK-END on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE WEEK-END, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE WEEK-END, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE WEEK-END, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE WEEK-END, employees, financial statistics.