CARROSSERIE STORMS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CARROSSERIE STORMS
Private companiesLegal Services • CARROSSERIE STORMS

Contactgegevens CARROSSERIE STORMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE STORMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE STORMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANKENBERGSE STEENWEG 34; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50317927 (+32-50317927) 50317927 (+32-50317927)

Fax (fax): +32 (16) 448-80-91 +32 (16) 448-80-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE STORMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE STORMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE STORMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE STORMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE STORMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE STORMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE STORMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE STORMS
Products information CARROSSERIE STORMS

BTW identificatienummer (tax): BE06680480957
Ondernemingsnummer: 9170806884
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CARROSSERIE STORMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE STORMS
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE STORMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE STORMS
Addition kinds of activities for CARROSSERIE STORMS

396503. Fasteners | Fasteners
24210101. Bontjes, opnieuw bezocht (hout) | Cants, resawed (lumber)
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis

Werken bij CARROSSERIE STORMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE STORMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE STORMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE STORMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE STORMS in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE STORMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE STORMS. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE STORMS. CARROSSERIE STORMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE STORMS. Leave a respond for CARROSSERIE STORMS. CARROSSERIE STORMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE STORMS op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE STORMS
Location of CARROSSERIE STORMS on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE STORMS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE STORMS CARROSSERIE STORMS: SOLARIUM LE PHEBUS | Organisation Comptable Fossoul | INSTITUUT GIVARO | BLUE OCEAN | AUTOGAS VONCKEN

Other related companies as CARROSSERIE STORMS: SOLARIUM LE PHEBUS | Organisation Comptable Fossoul | INSTITUUT GIVARO | BLUE OCEAN | AUTOGAS VONCKEN

CARROSSERIE STORMS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE STORMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06680480957. Het bedrijf CARROSSERIE STORMS bevindt zich op het adres: BLANKENBERGSE STEENWEG 34; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 397,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSSERIE STORMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE STORMS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE STORMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE STORMS, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE STORMS op de kaart.

CARROSSERIE STORMS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE STORMS, company assigned to the tax number BE06680480957. The company CARROSSERIE STORMS is located at the address: BLANKENBERGSE STEENWEG 34; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 397,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSSERIE STORMS were not found.
The main activity of CARROSSERIE STORMS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE STORMS is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE STORMS, open positions, location of CARROSSERIE STORMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE STORMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE STORMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE STORMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE STORMS, employees, financial statistics.