CARROSSERIE MASSA

Particuliere bedrijvenBosbouw • CARROSSERIE MASSA
Private companiesForestry • CARROSSERIE MASSA

Contactgegevens CARROSSERIE MASSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE MASSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE MASSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 14; 4350; REMICOURT, België

Telefoon (phone): 19544627 (+32-19544627) 19544627 (+32-19544627)

Fax (fax): +32 (11) 305-27-48 +32 (11) 305-27-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE MASSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE MASSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE MASSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE MASSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE MASSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE MASSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE MASSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE MASSA
Products information CARROSSERIE MASSA

BTW identificatienummer (tax): BE02443328857
Ondernemingsnummer: 4148132324
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CARROSSERIE MASSA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE MASSA
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE MASSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE MASSA
Addition kinds of activities for CARROSSERIE MASSA

829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
17110100. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
30890602. Caseïne producten | Casein products
50510402. Lood | Lead
50840514. Aanhaken bijlagen | Tapping attachments

Werken bij CARROSSERIE MASSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE MASSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE MASSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE MASSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE MASSA in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE MASSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE MASSA. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE MASSA. CARROSSERIE MASSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE MASSA. Leave a respond for CARROSSERIE MASSA. CARROSSERIE MASSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE MASSA op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE MASSA
Location of CARROSSERIE MASSA on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE MASSA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE MASSA CARROSSERIE MASSA: KBC | Rosen & Beyens Belgium SA | HEIDI WILLE | ANMATRANS TRANSPORT | GARAGE MONTOPOLI

Other related companies as CARROSSERIE MASSA: KBC | Rosen & Beyens Belgium SA | HEIDI WILLE | ANMATRANS TRANSPORT | GARAGE MONTOPOLI

CARROSSERIE MASSA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE MASSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02443328857. Het bedrijf CARROSSERIE MASSA bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 14; 4350; REMICOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSSERIE MASSA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE MASSA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE MASSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE MASSA, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE MASSA op de kaart.

CARROSSERIE MASSA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE MASSA, company assigned to the tax number BE02443328857. The company CARROSSERIE MASSA is located at the address: RUE DU VILLAGE 14; 4350; REMICOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSSERIE MASSA were not found.
The main activity of CARROSSERIE MASSA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE MASSA is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE MASSA, open positions, location of CARROSSERIE MASSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE MASSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE MASSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE MASSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE MASSA, employees, financial statistics.