CARROSSERIE LANNOYE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CARROSSERIE LANNOYE
Private companiesWater Transportation • CARROSSERIE LANNOYE

Contactgegevens CARROSSERIE LANNOYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE LANNOYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE LANNOYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLATANENLAAN-OOST 26; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 59233211 (+32-59233211) 59233211 (+32-59233211)

Fax (fax): +32 (86) 696-78-55 +32 (86) 696-78-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE LANNOYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE LANNOYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE LANNOYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE LANNOYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE LANNOYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE LANNOYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE LANNOYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE LANNOYE
Products information CARROSSERIE LANNOYE

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CARROSSERIE LANNOYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE LANNOYE
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE LANNOYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE LANNOYE
Addition kinds of activities for CARROSSERIE LANNOYE

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
28510202. Enamels, nec | Enamels, nec
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service
94310401. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, federale overheid | Administration of public health programs, federal government

Werken bij CARROSSERIE LANNOYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE LANNOYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE LANNOYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE LANNOYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE LANNOYE in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE LANNOYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE LANNOYE. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE LANNOYE. CARROSSERIE LANNOYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE LANNOYE. Leave a respond for CARROSSERIE LANNOYE. CARROSSERIE LANNOYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE LANNOYE op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE LANNOYE
Location of CARROSSERIE LANNOYE on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE LANNOYE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE LANNOYE CARROSSERIE LANNOYE: Hotelet Carrosserie | BREZAN AUTOPARTS | Steen Metrology Systems S.A. | BAKKERIJ RETRO | ROGER VANOPPEN

Other related companies as CARROSSERIE LANNOYE: Hotelet Carrosserie | BREZAN AUTOPARTS | Steen Metrology Systems S.A. | BAKKERIJ RETRO | ROGER VANOPPEN

CARROSSERIE LANNOYE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE LANNOYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf CARROSSERIE LANNOYE bevindt zich op het adres: PLATANENLAAN-OOST 26; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSSERIE LANNOYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE LANNOYE is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE LANNOYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE LANNOYE, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE LANNOYE op de kaart.

CARROSSERIE LANNOYE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE LANNOYE, company assigned to the tax number BE05359100341. The company CARROSSERIE LANNOYE is located at the address: PLATANENLAAN-OOST 26; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSSERIE LANNOYE were not found.
The main activity of CARROSSERIE LANNOYE is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE LANNOYE is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE LANNOYE, open positions, location of CARROSSERIE LANNOYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE LANNOYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE LANNOYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE LANNOYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE LANNOYE, employees, financial statistics.