CARROSSERIE BILL

Contactgegevens CARROSSERIE BILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE BILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE BILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDERKINDERESTRAAT 391; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23469194 (+32-23469194) 23469194 (+32-23469194)

Fax (fax): +32 (13) 579-17-68 +32 (13) 579-17-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE BILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE BILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE BILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE BILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE BILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE BILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE BILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE BILL
Products information CARROSSERIE BILL

BTW identificatienummer (tax): BE01333160400
Ondernemingsnummer: 1286743164
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CARROSSERIE BILL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE BILL
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE BILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE BILL
Addition kinds of activities for CARROSSERIE BILL

442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
17710100. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'

Werken bij CARROSSERIE BILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE BILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE BILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE BILL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE BILL in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE BILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE BILL. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE BILL. CARROSSERIE BILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE BILL. Leave a respond for CARROSSERIE BILL. CARROSSERIE BILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE BILL op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE BILL
Location of CARROSSERIE BILL on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE BILL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE BILL CARROSSERIE BILL: Cerfontaine M | D&D-ADVIESBUREAU | Windmolders BVBA | Desirant N | GODEFROID SCHNACKERS

Other related companies as CARROSSERIE BILL: Cerfontaine M | D&D-ADVIESBUREAU | Windmolders BVBA | Desirant N | GODEFROID SCHNACKERS

CARROSSERIE BILL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE BILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01333160400. Het bedrijf CARROSSERIE BILL bevindt zich op het adres: VANDERKINDERESTRAAT 391; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CARROSSERIE BILL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE BILL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE BILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE BILL, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE BILL op de kaart.

CARROSSERIE BILL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE BILL, company assigned to the tax number BE01333160400. The company CARROSSERIE BILL is located at the address: VANDERKINDERESTRAAT 391; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CARROSSERIE BILL were not found.
The main activity of CARROSSERIE BILL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE BILL is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE BILL, open positions, location of CARROSSERIE BILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE BILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE BILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE BILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE BILL, employees, financial statistics.