CAR-SHINE

Contactgegevens CAR-SHINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR-SHINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR-SHINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEKENIJSTRAAT 31B; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23434620 (+32-23434620) 23434620 (+32-23434620)

Fax (fax): +32 (4) 273-45-14 +32 (4) 273-45-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR-SHINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR-SHINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR-SHINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR-SHINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR-SHINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR-SHINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR-SHINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR-SHINE
Products information CAR-SHINE

BTW identificatienummer (tax): BE07473693847
Ondernemingsnummer: 9972808837
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CAR-SHINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR-SHINE
(Get full report from official database of BE for CAR-SHINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR-SHINE
Addition kinds of activities for CAR-SHINE

599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij CAR-SHINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR-SHINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR-SHINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR-SHINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van CAR-SHINE in sociale netwerken
Look for responds of CAR-SHINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR-SHINE. Laat een reactie achter voor CAR-SHINE. CAR-SHINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR-SHINE. Leave a respond for CAR-SHINE. CAR-SHINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR-SHINE op de google maps. Adres en contacten CAR-SHINE
Location of CAR-SHINE on the google maps. Address and contacts of CAR-SHINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR-SHINE CAR-SHINE: BUURTSLAGERS | TYCHON GEBRS/TYCHON | Gerard J.P. | MARC OSTYN | Vangelabbeek

Other related companies as CAR-SHINE: BUURTSLAGERS | TYCHON GEBRS/TYCHON | Gerard J.P. | MARC OSTYN | Vangelabbeek

CAR-SHINE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR-SHINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473693847. Het bedrijf CAR-SHINE bevindt zich op het adres: DEKENIJSTRAAT 31B; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CAR-SHINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAR-SHINE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR-SHINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR-SHINE, openstaande posities, locatie van CAR-SHINE op de kaart.

CAR-SHINE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR-SHINE, company assigned to the tax number BE07473693847. The company CAR-SHINE is located at the address: DEKENIJSTRAAT 31B; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CAR-SHINE were not found.
The main activity of CAR-SHINE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR-SHINE is not available. You also can look at reviews of CAR-SHINE, open positions, location of CAR-SHINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR-SHINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR-SHINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR-SHINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR-SHINE, employees, financial statistics.