CAR WASH LUC

Contactgegevens CAR WASH LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR WASH LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR WASH LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLADSLOSTRAAT 4; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51505464 (+32-51505464) 51505464 (+32-51505464)

Fax (fax): +32 (19) 526-28-42 +32 (19) 526-28-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR WASH LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR WASH LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR WASH LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR WASH LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR WASH LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR WASH LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR WASH LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR WASH LUC
Products information CAR WASH LUC

BTW identificatienummer (tax): BE02902282714
Ondernemingsnummer: 4166534423
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CAR WASH LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR WASH LUC
(Get full report from official database of BE for CAR WASH LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR WASH LUC
Addition kinds of activities for CAR WASH LUC

329200. Asbestproducten | Asbestos products
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
23429901. Bras | Brassieres
24930303. hardboard | Hardboard
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians

Werken bij CAR WASH LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR WASH LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR WASH LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR WASH LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van CAR WASH LUC in sociale netwerken
Look for responds of CAR WASH LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR WASH LUC. Laat een reactie achter voor CAR WASH LUC. CAR WASH LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR WASH LUC. Leave a respond for CAR WASH LUC. CAR WASH LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR WASH LUC op de google maps. Adres en contacten CAR WASH LUC
Location of CAR WASH LUC on the google maps. Address and contacts of CAR WASH LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR WASH LUC CAR WASH LUC: Immo Haven | VILLA FANTASIA | MARLEEN VAN ALBOOM | MARC VAN HAVERMAET | Koene C

Other related companies as CAR WASH LUC: Immo Haven | VILLA FANTASIA | MARLEEN VAN ALBOOM | MARC VAN HAVERMAET | Koene C

CAR WASH LUC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR WASH LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02902282714. Het bedrijf CAR WASH LUC bevindt zich op het adres: VLADSLOSTRAAT 4; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in CAR WASH LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAR WASH LUC is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR WASH LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR WASH LUC, openstaande posities, locatie van CAR WASH LUC op de kaart.

CAR WASH LUC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR WASH LUC, company assigned to the tax number BE02902282714. The company CAR WASH LUC is located at the address: VLADSLOSTRAAT 4; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in CAR WASH LUC were not found.
The main activity of CAR WASH LUC is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR WASH LUC is not available. You also can look at reviews of CAR WASH LUC, open positions, location of CAR WASH LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR WASH LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR WASH LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR WASH LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR WASH LUC, employees, financial statistics.