AUTOMECAR GENVAL

Contactgegevens AUTOMECAR GENVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMECAR GENVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMECAR GENVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'OHAIN 21; 1332; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26530596 (+32-26530596) 26530596 (+32-26530596)

Fax (fax): +32 (53) 655-10-51 +32 (53) 655-10-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMECAR GENVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMECAR GENVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMECAR GENVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMECAR GENVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMECAR GENVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMECAR GENVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMECAR GENVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMECAR GENVAL
Products information AUTOMECAR GENVAL

BTW identificatienummer (tax): BE04234924316
Ondernemingsnummer: 3482086181
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AUTOMECAR GENVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMECAR GENVAL
(Get full report from official database of BE for AUTOMECAR GENVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMECAR GENVAL
Addition kinds of activities for AUTOMECAR GENVAL

291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
13899911. Olieconsulenten | Oil consultants
27590304. Coupons: drukwerk, nsk | Coupons: printing, nsk
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages

Werken bij AUTOMECAR GENVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMECAR GENVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMECAR GENVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMECAR GENVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van AUTOMECAR GENVAL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMECAR GENVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMECAR GENVAL. Laat een reactie achter voor AUTOMECAR GENVAL. AUTOMECAR GENVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMECAR GENVAL. Leave a respond for AUTOMECAR GENVAL. AUTOMECAR GENVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMECAR GENVAL op de google maps. Adres en contacten AUTOMECAR GENVAL
Location of AUTOMECAR GENVAL on the google maps. Address and contacts of AUTOMECAR GENVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMECAR GENVAL AUTOMECAR GENVAL: ROUWCENTRUM CEULEMANS | Leyla | JEAN SCHUPPEN | MARTHE BLONDEAU | D & D BENELUX

Other related companies as AUTOMECAR GENVAL: ROUWCENTRUM CEULEMANS | Leyla | JEAN SCHUPPEN | MARTHE BLONDEAU | D & D BENELUX

AUTOMECAR GENVAL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMECAR GENVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234924316. Het bedrijf AUTOMECAR GENVAL bevindt zich op het adres: ROUTE D'OHAIN 21; 1332; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in AUTOMECAR GENVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOMECAR GENVAL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMECAR GENVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMECAR GENVAL, openstaande posities, locatie van AUTOMECAR GENVAL op de kaart.

AUTOMECAR GENVAL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMECAR GENVAL, company assigned to the tax number BE04234924316. The company AUTOMECAR GENVAL is located at the address: ROUTE D'OHAIN 21; 1332; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in AUTOMECAR GENVAL were not found.
The main activity of AUTOMECAR GENVAL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMECAR GENVAL is not available. You also can look at reviews of AUTOMECAR GENVAL, open positions, location of AUTOMECAR GENVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMECAR GENVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMECAR GENVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMECAR GENVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMECAR GENVAL, employees, financial statistics.