ROUWCENTRUM CEULEMANS

Contactgegevens ROUWCENTRUM CEULEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM CEULEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM CEULEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 6; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16567825 (+32-16567825) 16567825 (+32-16567825)

Fax (fax): +32 (4) 481-47-36 +32 (4) 481-47-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM CEULEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM CEULEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM CEULEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM CEULEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM CEULEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM CEULEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM CEULEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM CEULEMANS
Products information ROUWCENTRUM CEULEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02507598876
Ondernemingsnummer: 7123779296
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM CEULEMANS
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM CEULEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM CEULEMANS
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM CEULEMANS

37619905. Ruimtevoertuigen, compleet | Space vehicles, complete
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government

Werken bij ROUWCENTRUM CEULEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM CEULEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM CEULEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM CEULEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

 • Orderpicker (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

 • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

 • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

  Type: Studentenjob

  Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

 • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

 • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: EVOTIS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM CEULEMANS in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM CEULEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM CEULEMANS. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM CEULEMANS. ROUWCENTRUM CEULEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM CEULEMANS. Leave a respond for ROUWCENTRUM CEULEMANS. ROUWCENTRUM CEULEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM CEULEMANS op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM CEULEMANS
Location of ROUWCENTRUM CEULEMANS on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM CEULEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM CEULEMANS ROUWCENTRUM CEULEMANS: ANHYP | FA. PUBLIFOX | MANAGEMENT AND ADVISORY VERHOFSTAD | Chaise Delmée (La) | CONCEPT

Other related companies as ROUWCENTRUM CEULEMANS: ANHYP | FA. PUBLIFOX | MANAGEMENT AND ADVISORY VERHOFSTAD | Chaise Delmée (La) | CONCEPT

ROUWCENTRUM CEULEMANS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM CEULEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02507598876. Het bedrijf ROUWCENTRUM CEULEMANS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 6; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM CEULEMANS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM CEULEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM CEULEMANS, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM CEULEMANS op de kaart.

ROUWCENTRUM CEULEMANS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM CEULEMANS, company assigned to the tax number BE02507598876. The company ROUWCENTRUM CEULEMANS is located at the address: KERKSTRAAT 6; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM CEULEMANS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM CEULEMANS is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM CEULEMANS, open positions, location of ROUWCENTRUM CEULEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM CEULEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM CEULEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM CEULEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM CEULEMANS, employees, financial statistics.