Chaise Delmée (La)

Contactgegevens Chaise Delmée (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chaise Delmée (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chaise Delmée (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Rempart 10; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 21 04 (+32-068 28 21 04) 068 28 21 04 (+32-068 28 21 04)

Fax (fax): 068 28 74 39 (+32-068 28 74 39) 068 28 74 39 (+32-068 28 74 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chaise Delmée (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chaise Delmée (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chaise Delmée (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chaise Delmée (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chaise Delmée (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chaise Delmée (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chaise Delmée (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chaise Delmée (La)
Products information Chaise Delmée (La)

BTW identificatienummer (tax): BE09904968261
Ondernemingsnummer: 1000274658
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Cafes - Installation & equipments; Restaurants - Installation & equipment; Kitchen installations; Furniture - Collectivities

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chaise Delmée (La)
(Get full report from official database of BE for Chaise Delmée (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chaise Delmée (La)
Addition kinds of activities for Chaise Delmée (La)

501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
38239903. Verbrandingscontrole instrumenten | Combustion control instruments
38260307. Turbidometers | Turbidometers
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)

Werken bij Chaise Delmée (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chaise Delmée (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chaise Delmée (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chaise Delmée (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

 • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

 • Sales Promotor Klein Elektro (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

 • Chauffeur C / CE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

 • telecom installateurs (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

  Type: Vaste Job

  Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

 • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

  Regio: DWORP

  Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

  Type: Flexijob

  U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Chaise Delmée (La) in sociale netwerken
Look for responds of Chaise Delmée (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chaise Delmée (La). Laat een reactie achter voor Chaise Delmée (La). Chaise Delmée (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chaise Delmée (La). Leave a respond for Chaise Delmée (La). Chaise Delmée (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chaise Delmée (La) op de google maps. Adres en contacten Chaise Delmée (La)
Location of Chaise Delmée (La) on the google maps. Address and contacts of Chaise Delmée (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chaise Delmée (La) Chaise Delmée (La): LALOUX POMPES FUNبBRES | Pitau Cycles | Burdal SPRL | Deferme Bart | CYRIEL LEETEN

Other related companies as Chaise Delmée (La): LALOUX POMPES FUNبBRES | Pitau Cycles | Burdal SPRL | Deferme Bart | CYRIEL LEETEN

Chaise Delmée (La) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chaise Delmée (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904968261. Het bedrijf Chaise Delmée (La) bevindt zich op het adres: Rue du Rempart 10; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Cafes - Installation & equipments; Restaurants - Installation & equipment; Kitchen installations; Furniture - Collectivities.
De hoofdactiviteit van Chaise Delmée (La) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chaise Delmée (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chaise Delmée (La), openstaande posities, locatie van Chaise Delmée (La) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chaise Delmée (La) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chaise Delmée (La), company assigned to the tax number BE09904968261. The company Chaise Delmée (La) is located at the address: Rue du Rempart 10; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Cafes - Installation & equipments; Restaurants - Installation & equipment; Kitchen installations; Furniture - Collectivities.
The main activity of Chaise Delmée (La) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chaise Delmée (La) is not available. You also can look at reviews of Chaise Delmée (La), open positions, location of Chaise Delmée (La) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chaise Delmée (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chaise Delmée (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chaise Delmée (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chaise Delmée (La), employees, financial statistics.