A-SYLCO

Contactgegevens A-SYLCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-SYLCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-SYLCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MASUISTRAAT 43; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22177656 (+32-22177656) 22177656 (+32-22177656)

Fax (fax): +32 (51) 355-20-32 +32 (51) 355-20-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-SYLCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-SYLCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-SYLCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-SYLCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-SYLCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-SYLCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-SYLCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-SYLCO
Products information A-SYLCO

BTW identificatienummer (tax): BE03747406005
Ondernemingsnummer: 1141174316
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A-SYLCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-SYLCO
(Get full report from official database of BE for A-SYLCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-SYLCO
Addition kinds of activities for A-SYLCO

1446. Industrieel zand | Industrial sand
513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
23230100. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
44820000. Ferries | Ferries
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems

Werken bij A-SYLCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-SYLCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-SYLCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-SYLCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van A-SYLCO in sociale netwerken
Look for responds of A-SYLCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-SYLCO. Laat een reactie achter voor A-SYLCO. A-SYLCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-SYLCO. Leave a respond for A-SYLCO. A-SYLCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-SYLCO op de google maps. Adres en contacten A-SYLCO
Location of A-SYLCO on the google maps. Address and contacts of A-SYLCO

Andere gerelateerde bedrijven als come A-SYLCO A-SYLCO: FLCLAEYS NV | De Rycke D BVBA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | JEUGDHUIS THE NOODDLE | G茅rard V

Other related companies as A-SYLCO: FLCLAEYS NV | De Rycke D BVBA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | JEUGDHUIS THE NOODDLE | G茅rard V

A-SYLCO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-SYLCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747406005. Het bedrijf A-SYLCO bevindt zich op het adres: MASUISTRAAT 43; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in A-SYLCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-SYLCO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-SYLCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-SYLCO, openstaande posities, locatie van A-SYLCO op de kaart.

A-SYLCO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-SYLCO, company assigned to the tax number BE03747406005. The company A-SYLCO is located at the address: MASUISTRAAT 43; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in A-SYLCO were not found.
The main activity of A-SYLCO is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A-SYLCO is not available. You also can look at reviews of A-SYLCO, open positions, location of A-SYLCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-SYLCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-SYLCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-SYLCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-SYLCO, employees, financial statistics.