TAKELDIENST BEYNS

Contactgegevens TAKELDIENST BEYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAKELDIENST BEYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAKELDIENST BEYNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERHOUTSEWEG 105; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 95641845 (+32-95641845) 95641845 (+32-95641845)

Fax (fax): +32 (71) 354-78-43 +32 (71) 354-78-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAKELDIENST BEYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAKELDIENST BEYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAKELDIENST BEYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAKELDIENST BEYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAKELDIENST BEYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAKELDIENST BEYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAKELDIENST BEYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAKELDIENST BEYNS
Products information TAKELDIENST BEYNS

BTW identificatienummer (tax): BE01074707031
Ondernemingsnummer: 5628265380
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in TAKELDIENST BEYNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAKELDIENST BEYNS
(Get full report from official database of BE for TAKELDIENST BEYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAKELDIENST BEYNS
Addition kinds of activities for TAKELDIENST BEYNS

8641. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
38290313. Theodolieten | Theodolites
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
51530102. Maïs | Corn

Werken bij TAKELDIENST BEYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAKELDIENST BEYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAKELDIENST BEYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAKELDIENST BEYNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van TAKELDIENST BEYNS in sociale netwerken
Look for responds of TAKELDIENST BEYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAKELDIENST BEYNS. Laat een reactie achter voor TAKELDIENST BEYNS. TAKELDIENST BEYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAKELDIENST BEYNS. Leave a respond for TAKELDIENST BEYNS. TAKELDIENST BEYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAKELDIENST BEYNS op de google maps. Adres en contacten TAKELDIENST BEYNS
Location of TAKELDIENST BEYNS on the google maps. Address and contacts of TAKELDIENST BEYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come TAKELDIENST BEYNS TAKELDIENST BEYNS: WAREGEM GOLF CLUB | Grayet S | JEAN WERY | VAN EECKHAUTTE E | B. Jean-pierre

Other related companies as TAKELDIENST BEYNS: WAREGEM GOLF CLUB | Grayet S | JEAN WERY | VAN EECKHAUTTE E | B. Jean-pierre

TAKELDIENST BEYNS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAKELDIENST BEYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01074707031. Het bedrijf TAKELDIENST BEYNS bevindt zich op het adres: MEERHOUTSEWEG 105; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in TAKELDIENST BEYNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAKELDIENST BEYNS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAKELDIENST BEYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAKELDIENST BEYNS, openstaande posities, locatie van TAKELDIENST BEYNS op de kaart.

TAKELDIENST BEYNS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAKELDIENST BEYNS, company assigned to the tax number BE01074707031. The company TAKELDIENST BEYNS is located at the address: MEERHOUTSEWEG 105; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Products created in TAKELDIENST BEYNS were not found.
The main activity of TAKELDIENST BEYNS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAKELDIENST BEYNS is not available. You also can look at reviews of TAKELDIENST BEYNS, open positions, location of TAKELDIENST BEYNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAKELDIENST BEYNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAKELDIENST BEYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAKELDIENST BEYNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAKELDIENST BEYNS, employees, financial statistics.