KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS
Private companiesHealth Services • KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS

Contactgegevens KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTENHOUTLAAN 10 INDUSTRIEZONE 4; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14419779 (+32-14419779) 14419779 (+32-14419779)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS
Products information KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS
(Get full report from official database of BE for KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS
Addition kinds of activities for KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS

226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
28160104. lithopone | Lithopone
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories

Werken bij KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS in sociale netwerken
Look for responds of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. Laat een reactie achter voor KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. Leave a respond for KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS. KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS op de google maps. Adres en contacten KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS
Location of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS on the google maps. Address and contacts of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: C.P.A.S. | P.C. CASTAGNETS | THAIDA | Plus + Value SPRL | BUREAU SOFIDIS

Other related companies as KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS: C.P.A.S. | P.C. CASTAGNETS | THAIDA | Plus + Value SPRL | BUREAU SOFIDIS

KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS bevindt zich op het adres: GROTENHOUTLAAN 10 INDUSTRIEZONE 4; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, openstaande posities, locatie van KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS op de kaart.

KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, company assigned to the tax number BE08775573730. The company KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is located at the address: GROTENHOUTLAAN 10 INDUSTRIEZONE 4; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Products created in KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS were not found.
The main activity of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS is not available. You also can look at reviews of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, open positions, location of KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMPISCHE DEPANNAGEDIENST SWAANS, employees, financial statistics.