EUROP ASSISTANCE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • EUROP ASSISTANCE
Private companiesMotion Pictures • EUROP ASSISTANCE

Contactgegevens EUROP ASSISTANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROP ASSISTANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROP ASSISTANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRIOMFLAAN 172; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25337575 (+32-25337575) 25337575 (+32-25337575)

Fax (fax): +32 (87) 582-32-94 +32 (87) 582-32-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROP ASSISTANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROP ASSISTANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROP ASSISTANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROP ASSISTANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROP ASSISTANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROP ASSISTANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROP ASSISTANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROP ASSISTANCE
Products information EUROP ASSISTANCE

BTW identificatienummer (tax): BE05115753173
Ondernemingsnummer: 1109863281
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in EUROP ASSISTANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROP ASSISTANCE
(Get full report from official database of BE for EUROP ASSISTANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROP ASSISTANCE
Addition kinds of activities for EUROP ASSISTANCE

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
25420204. Uitrustingen, kantoor: behalve hout | Fixtures, office: except wood
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
35899901. Asbestverwijderingsapparatuur | Asbestos removal equipment
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij EUROP ASSISTANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROP ASSISTANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROP ASSISTANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROP ASSISTANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

Zoek naar antwoorden van EUROP ASSISTANCE in sociale netwerken
Look for responds of EUROP ASSISTANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROP ASSISTANCE. Laat een reactie achter voor EUROP ASSISTANCE. EUROP ASSISTANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROP ASSISTANCE. Leave a respond for EUROP ASSISTANCE. EUROP ASSISTANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROP ASSISTANCE op de google maps. Adres en contacten EUROP ASSISTANCE
Location of EUROP ASSISTANCE on the google maps. Address and contacts of EUROP ASSISTANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROP ASSISTANCE EUROP ASSISTANCE: DANIEL DEFEVER | Lodan International SPRL | RAYMOND NISEN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | PATRICK CARS

Other related companies as EUROP ASSISTANCE: DANIEL DEFEVER | Lodan International SPRL | RAYMOND NISEN | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | PATRICK CARS

EUROP ASSISTANCE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROP ASSISTANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05115753173. Het bedrijf EUROP ASSISTANCE bevindt zich op het adres: TRIOMFLAAN 172; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed. Producten gemaakt in EUROP ASSISTANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROP ASSISTANCE is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROP ASSISTANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROP ASSISTANCE, openstaande posities, locatie van EUROP ASSISTANCE op de kaart.

EUROP ASSISTANCE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROP ASSISTANCE, company assigned to the tax number BE05115753173. The company EUROP ASSISTANCE is located at the address: TRIOMFLAAN 172; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed. Products created in EUROP ASSISTANCE were not found.
The main activity of EUROP ASSISTANCE is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROP ASSISTANCE is not available. You also can look at reviews of EUROP ASSISTANCE, open positions, location of EUROP ASSISTANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROP ASSISTANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROP ASSISTANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROP ASSISTANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROP ASSISTANCE, employees, financial statistics.