VALFAR

Contactgegevens VALFAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALFAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALFAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZETELLAAN 2; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89462420 (+32-89462420) 89462420 (+32-89462420)

Fax (fax): +32 (9) 527-40-48 +32 (9) 527-40-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALFAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALFAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALFAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALFAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALFAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALFAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALFAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALFAR
Products information VALFAR

BTW identificatienummer (tax): BE07919189453
Ondernemingsnummer: 8983489990
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in VALFAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen motorfietsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALFAR
(Get full report from official database of BE for VALFAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALFAR
Addition kinds of activities for VALFAR

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service

Werken bij VALFAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALFAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALFAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALFAR. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

 • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

 • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

 • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

 • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

 • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

 • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van VALFAR in sociale netwerken
Look for responds of VALFAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALFAR. Laat een reactie achter voor VALFAR. VALFAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALFAR. Leave a respond for VALFAR. VALFAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALFAR op de google maps. Adres en contacten VALFAR
Location of VALFAR on the google maps. Address and contacts of VALFAR

Andere gerelateerde bedrijven als come VALFAR VALFAR: BLAVIER & ASSOCIةS | CONFISERIE "CAROLINE" | SLEEPY DILBEEK | Segers Tuinaanleg BVBA | MARC VAN DER EEKEN

Other related companies as VALFAR: BLAVIER & ASSOCIةS | CONFISERIE "CAROLINE" | SLEEPY DILBEEK | Segers Tuinaanleg BVBA | MARC VAN DER EEKEN

VALFAR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALFAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07919189453. Het bedrijf VALFAR bevindt zich op het adres: ZETELLAAN 2; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 482,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen motorfietsen. Producten gemaakt in VALFAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VALFAR is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALFAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALFAR, openstaande posities, locatie van VALFAR op de kaart.

VALFAR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALFAR, company assigned to the tax number BE07919189453. The company VALFAR is located at the address: ZETELLAAN 2; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 482,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen motorfietsen. Products created in VALFAR were not found.
The main activity of VALFAR is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VALFAR is not available. You also can look at reviews of VALFAR, open positions, location of VALFAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALFAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALFAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALFAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALFAR, employees, financial statistics.