GARAGE DE BRANDT

Contactgegevens GARAGE DE BRANDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE BRANDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE BRANDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREELVELD 8A; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16223430 (+32-16223430) 16223430 (+32-16223430)

Fax (fax): +32 (60) 515-91-47 +32 (60) 515-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE BRANDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE BRANDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE BRANDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE BRANDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE BRANDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE BRANDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE BRANDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE BRANDT
Products information GARAGE DE BRANDT

BTW identificatienummer (tax): BE02822631835
Ondernemingsnummer: 1324920654
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GARAGE DE BRANDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE BRANDT
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE BRANDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE BRANDT
Addition kinds of activities for GARAGE DE BRANDT

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
362902. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
20640100. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij GARAGE DE BRANDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE BRANDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE BRANDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE BRANDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE BRANDT in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE BRANDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE BRANDT. Laat een reactie achter voor GARAGE DE BRANDT. GARAGE DE BRANDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE BRANDT. Leave a respond for GARAGE DE BRANDT. GARAGE DE BRANDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE BRANDT op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE BRANDT
Location of GARAGE DE BRANDT on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE BRANDT

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE BRANDT GARAGE DE BRANDT: RUNKST V.V. | VAN EEGHEM | GARAGE BONNEURE | S. GORRE | FORGIARINI

Other related companies as GARAGE DE BRANDT: RUNKST V.V. | VAN EEGHEM | GARAGE BONNEURE | S. GORRE | FORGIARINI

GARAGE DE BRANDT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE BRANDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02822631835. Het bedrijf GARAGE DE BRANDT bevindt zich op het adres: KAREELVELD 8A; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE DE BRANDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DE BRANDT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE BRANDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE BRANDT, openstaande posities, locatie van GARAGE DE BRANDT op de kaart.

GARAGE DE BRANDT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE BRANDT, company assigned to the tax number BE02822631835. The company GARAGE DE BRANDT is located at the address: KAREELVELD 8A; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in GARAGE DE BRANDT were not found.
The main activity of GARAGE DE BRANDT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE BRANDT is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE BRANDT, open positions, location of GARAGE DE BRANDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE BRANDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE BRANDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE BRANDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE BRANDT, employees, financial statistics.