BLOMME NINOVE

Contactgegevens BLOMME NINOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOMME NINOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOMME NINOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKERSTRAAT 30; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 25810170 (+32-25810170) 25810170 (+32-25810170)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOMME NINOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOMME NINOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOMME NINOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOMME NINOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOMME NINOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOMME NINOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOMME NINOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOMME NINOVE
Products information BLOMME NINOVE

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BLOMME NINOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOMME NINOVE
(Get full report from official database of BE for BLOMME NINOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOMME NINOVE
Addition kinds of activities for BLOMME NINOVE

236904. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
35560300. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij BLOMME NINOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOMME NINOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOMME NINOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOMME NINOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

Zoek naar antwoorden van BLOMME NINOVE in sociale netwerken
Look for responds of BLOMME NINOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOMME NINOVE. Laat een reactie achter voor BLOMME NINOVE. BLOMME NINOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOMME NINOVE. Leave a respond for BLOMME NINOVE. BLOMME NINOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOMME NINOVE op de google maps. Adres en contacten BLOMME NINOVE
Location of BLOMME NINOVE on the google maps. Address and contacts of BLOMME NINOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOMME NINOVE BLOMME NINOVE: Vander Heyden & L Fils SPRL | TUI TRAVELCENTER-BELGIUM | WILFRIED DARRAS | Pegasus Marketing Solutions NV | Centraal Kantoor voor Verzekeringen & Leningen NV

Other related companies as BLOMME NINOVE: Vander Heyden & L Fils SPRL | TUI TRAVELCENTER-BELGIUM | WILFRIED DARRAS | Pegasus Marketing Solutions NV | Centraal Kantoor voor Verzekeringen & Leningen NV

BLOMME NINOVE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOMME NINOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf BLOMME NINOVE bevindt zich op het adres: DONKERSTRAAT 30; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen. Producten gemaakt in BLOMME NINOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOMME NINOVE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOMME NINOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOMME NINOVE, openstaande posities, locatie van BLOMME NINOVE op de kaart.

BLOMME NINOVE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOMME NINOVE, company assigned to the tax number BE01218902587. The company BLOMME NINOVE is located at the address: DONKERSTRAAT 30; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen. Products created in BLOMME NINOVE were not found.
The main activity of BLOMME NINOVE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOMME NINOVE is not available. You also can look at reviews of BLOMME NINOVE, open positions, location of BLOMME NINOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOMME NINOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOMME NINOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOMME NINOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOMME NINOVE, employees, financial statistics.