STAVELOT-HELENUS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • STAVELOT-HELENUS
Private companiesMotion Pictures • STAVELOT-HELENUS

Contactgegevens STAVELOT-HELENUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAVELOT-HELENUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAVELOT-HELENUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ROCH 47; 5670; VIROINVAL, België

Telefoon (phone): 60312944 (+32-60312944) 60312944 (+32-60312944)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAVELOT-HELENUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAVELOT-HELENUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAVELOT-HELENUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAVELOT-HELENUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAVELOT-HELENUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAVELOT-HELENUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAVELOT-HELENUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAVELOT-HELENUS
Products information STAVELOT-HELENUS

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in STAVELOT-HELENUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAVELOT-HELENUS
(Get full report from official database of BE for STAVELOT-HELENUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAVELOT-HELENUS
Addition kinds of activities for STAVELOT-HELENUS

20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
22410406. gimps | Gimps
22580303. Netting, breien | Netting, knit
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
32310301. Aquaria en reflectoren, glas | Aquariums and reflectors, glass
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
51999920. leb | Rennet

Werken bij STAVELOT-HELENUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAVELOT-HELENUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAVELOT-HELENUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAVELOT-HELENUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van STAVELOT-HELENUS in sociale netwerken
Look for responds of STAVELOT-HELENUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAVELOT-HELENUS. Laat een reactie achter voor STAVELOT-HELENUS. STAVELOT-HELENUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAVELOT-HELENUS. Leave a respond for STAVELOT-HELENUS. STAVELOT-HELENUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAVELOT-HELENUS op de google maps. Adres en contacten STAVELOT-HELENUS
Location of STAVELOT-HELENUS on the google maps. Address and contacts of STAVELOT-HELENUS

Andere gerelateerde bedrijven als come STAVELOT-HELENUS STAVELOT-HELENUS: P. GEUVENS | VAN GOETHEM EDWIN M. | Carlens Brandstoffen BVBA | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Derzelle Snacks

Other related companies as STAVELOT-HELENUS: P. GEUVENS | VAN GOETHEM EDWIN M. | Carlens Brandstoffen BVBA | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Derzelle Snacks

STAVELOT-HELENUS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAVELOT-HELENUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf STAVELOT-HELENUS bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ROCH 47; 5670; VIROINVAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel; Schoenen. Producten gemaakt in STAVELOT-HELENUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAVELOT-HELENUS is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAVELOT-HELENUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAVELOT-HELENUS, openstaande posities, locatie van STAVELOT-HELENUS op de kaart.

STAVELOT-HELENUS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAVELOT-HELENUS, company assigned to the tax number BE05868591308. The company STAVELOT-HELENUS is located at the address: RUE SAINT-ROCH 47; 5670; VIROINVAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling leer and schoeisel; Schoenen. Products created in STAVELOT-HELENUS were not found.
The main activity of STAVELOT-HELENUS is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STAVELOT-HELENUS is not available. You also can look at reviews of STAVELOT-HELENUS, open positions, location of STAVELOT-HELENUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAVELOT-HELENUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAVELOT-HELENUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAVELOT-HELENUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAVELOT-HELENUS, employees, financial statistics.