SCHOENMAKERIJ DIEGO

Contactgegevens SCHOENMAKERIJ DIEGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOENMAKERIJ DIEGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOENMAKERIJ DIEGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 27; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92201111 (+32-92201111) 92201111 (+32-92201111)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOENMAKERIJ DIEGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOENMAKERIJ DIEGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOENMAKERIJ DIEGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOENMAKERIJ DIEGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOENMAKERIJ DIEGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOENMAKERIJ DIEGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOENMAKERIJ DIEGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOENMAKERIJ DIEGO
Products information SCHOENMAKERIJ DIEGO

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SCHOENMAKERIJ DIEGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOENMAKERIJ DIEGO
(Get full report from official database of BE for SCHOENMAKERIJ DIEGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOENMAKERIJ DIEGO
Addition kinds of activities for SCHOENMAKERIJ DIEGO

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
38260601. Coulometrische analysatoren, behalve industriële procestype | Coulometric analyzers, except industrial process type
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij SCHOENMAKERIJ DIEGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOENMAKERIJ DIEGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOENMAKERIJ DIEGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOENMAKERIJ DIEGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van SCHOENMAKERIJ DIEGO in sociale netwerken
Look for responds of SCHOENMAKERIJ DIEGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOENMAKERIJ DIEGO. Laat een reactie achter voor SCHOENMAKERIJ DIEGO. SCHOENMAKERIJ DIEGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOENMAKERIJ DIEGO. Leave a respond for SCHOENMAKERIJ DIEGO. SCHOENMAKERIJ DIEGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOENMAKERIJ DIEGO op de google maps. Adres en contacten SCHOENMAKERIJ DIEGO
Location of SCHOENMAKERIJ DIEGO on the google maps. Address and contacts of SCHOENMAKERIJ DIEGO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOENMAKERIJ DIEGO SCHOENMAKERIJ DIEGO: FLHUKLO BVBA | DIEDERIK VANOPLYNES | COIFFURE GINETTE | Verroken R | Escale (L')

Other related companies as SCHOENMAKERIJ DIEGO: FLHUKLO BVBA | DIEDERIK VANOPLYNES | COIFFURE GINETTE | Verroken R | Escale (L')

SCHOENMAKERIJ DIEGO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOENMAKERIJ DIEGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf SCHOENMAKERIJ DIEGO bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 27; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in SCHOENMAKERIJ DIEGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOENMAKERIJ DIEGO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOENMAKERIJ DIEGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOENMAKERIJ DIEGO, openstaande posities, locatie van SCHOENMAKERIJ DIEGO op de kaart.

SCHOENMAKERIJ DIEGO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOENMAKERIJ DIEGO, company assigned to the tax number BE04723541259. The company SCHOENMAKERIJ DIEGO is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 27; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in SCHOENMAKERIJ DIEGO were not found.
The main activity of SCHOENMAKERIJ DIEGO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOENMAKERIJ DIEGO is not available. You also can look at reviews of SCHOENMAKERIJ DIEGO, open positions, location of SCHOENMAKERIJ DIEGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOENMAKERIJ DIEGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOENMAKERIJ DIEGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOENMAKERIJ DIEGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOENMAKERIJ DIEGO, employees, financial statistics.