MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET
Private companiesTransportation Equipment • MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET

Contactgegevens MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 958; 1070; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25201286 (+32-25201286) 25201286 (+32-25201286)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET
Products information MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET
(Get full report from official database of BE for MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET
Addition kinds of activities for MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET

28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
50840701. Beheersende instrumenten en accessoires | Controlling instruments and accessories
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
72510000. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors

Werken bij MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET in sociale netwerken
Look for responds of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. Laat een reactie achter voor MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. Leave a respond for MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET. MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET op de google maps. Adres en contacten MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET
Location of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET on the google maps. Address and contacts of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET

Andere gerelateerde bedrijven als come MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: SLAGERIJ VERDONCK | GARAGE GRAND MARAIS | CARINE LENVAIN | EDUARD M. STUYCK | CECOP

Other related companies as MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET: SLAGERIJ VERDONCK | GARAGE GRAND MARAIS | CARINE LENVAIN | EDUARD M. STUYCK | CECOP

MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 958; 1070; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, openstaande posities, locatie van MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET op de kaart.

MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, company assigned to the tax number BE07188598632. The company MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 958; 1070; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET were not found.
The main activity of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET is not available. You also can look at reviews of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, open positions, location of MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAJID- SERRURERIE CORDONNERIE DU BIZET, employees, financial statistics.