JEAN WATTIEZ

Contactgegevens JEAN WATTIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN WATTIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN WATTIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BEAUMONT 73; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65336201 (+32-65336201) 65336201 (+32-65336201)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN WATTIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN WATTIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN WATTIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN WATTIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN WATTIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN WATTIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN WATTIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN WATTIEZ
Products information JEAN WATTIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JEAN WATTIEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN WATTIEZ
(Get full report from official database of BE for JEAN WATTIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN WATTIEZ
Addition kinds of activities for JEAN WATTIEZ

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
28999934. osseïne | Ossein
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
51360203. Ondergoed, mannen en jongens ' | Underwear, men's and boys'
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores

Werken bij JEAN WATTIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN WATTIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN WATTIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN WATTIEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van JEAN WATTIEZ in sociale netwerken
Look for responds of JEAN WATTIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN WATTIEZ. Laat een reactie achter voor JEAN WATTIEZ. JEAN WATTIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN WATTIEZ. Leave a respond for JEAN WATTIEZ. JEAN WATTIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN WATTIEZ op de google maps. Adres en contacten JEAN WATTIEZ
Location of JEAN WATTIEZ on the google maps. Address and contacts of JEAN WATTIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN WATTIEZ JEAN WATTIEZ: MAES WARMTE NV | Faniel Robert | LIESL ROBBE | OTHELLO | FLORENT LECLERCQ

Other related companies as JEAN WATTIEZ: MAES WARMTE NV | Faniel Robert | LIESL ROBBE | OTHELLO | FLORENT LECLERCQ

JEAN WATTIEZ is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN WATTIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf JEAN WATTIEZ bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BEAUMONT 73; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in JEAN WATTIEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN WATTIEZ is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN WATTIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN WATTIEZ, openstaande posities, locatie van JEAN WATTIEZ op de kaart.

JEAN WATTIEZ is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN WATTIEZ, company assigned to the tax number BE02556488037. The company JEAN WATTIEZ is located at the address: CHAUSS?E DE BEAUMONT 73; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in JEAN WATTIEZ were not found.
The main activity of JEAN WATTIEZ is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN WATTIEZ is not available. You also can look at reviews of JEAN WATTIEZ, open positions, location of JEAN WATTIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN WATTIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN WATTIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN WATTIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN WATTIEZ, employees, financial statistics.