CORDONNERIE DU PANNENHUIS

Contactgegevens CORDONNERIE DU PANNENHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORDONNERIE DU PANNENHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORDONNERIE DU PANNENHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROND PLEIN PANNENHUIS 7; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24269126 (+32-24269126) 24269126 (+32-24269126)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORDONNERIE DU PANNENHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORDONNERIE DU PANNENHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORDONNERIE DU PANNENHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORDONNERIE DU PANNENHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORDONNERIE DU PANNENHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORDONNERIE DU PANNENHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORDONNERIE DU PANNENHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORDONNERIE DU PANNENHUIS
Products information CORDONNERIE DU PANNENHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CORDONNERIE DU PANNENHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORDONNERIE DU PANNENHUIS
(Get full report from official database of BE for CORDONNERIE DU PANNENHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORDONNERIE DU PANNENHUIS
Addition kinds of activities for CORDONNERIE DU PANNENHUIS

20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
38250327. Volt meter | Volt meters
38450207. Chirurgische ondersteuning systemen: hart-long machine, excl. | Surgical support systems: heart-lung machine, exc. iron lung
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij CORDONNERIE DU PANNENHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORDONNERIE DU PANNENHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORDONNERIE DU PANNENHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORDONNERIE DU PANNENHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van CORDONNERIE DU PANNENHUIS in sociale netwerken
Look for responds of CORDONNERIE DU PANNENHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORDONNERIE DU PANNENHUIS. Laat een reactie achter voor CORDONNERIE DU PANNENHUIS. CORDONNERIE DU PANNENHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORDONNERIE DU PANNENHUIS. Leave a respond for CORDONNERIE DU PANNENHUIS. CORDONNERIE DU PANNENHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORDONNERIE DU PANNENHUIS op de google maps. Adres en contacten CORDONNERIE DU PANNENHUIS
Location of CORDONNERIE DU PANNENHUIS on the google maps. Address and contacts of CORDONNERIE DU PANNENHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CORDONNERIE DU PANNENHUIS CORDONNERIE DU PANNENHUIS: SPSS BELUX / SHOWCASE BENELUX NV | JEAN HUBERT | DENIS LEON & GILBERT | CHEMIN?ES DANNEELS | ROETE LUCIE

Other related companies as CORDONNERIE DU PANNENHUIS: SPSS BELUX / SHOWCASE BENELUX NV | JEAN HUBERT | DENIS LEON & GILBERT | CHEMIN?ES DANNEELS | ROETE LUCIE

CORDONNERIE DU PANNENHUIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORDONNERIE DU PANNENHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf CORDONNERIE DU PANNENHUIS bevindt zich op het adres: ROND PLEIN PANNENHUIS 7; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in CORDONNERIE DU PANNENHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORDONNERIE DU PANNENHUIS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORDONNERIE DU PANNENHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORDONNERIE DU PANNENHUIS, openstaande posities, locatie van CORDONNERIE DU PANNENHUIS op de kaart.

CORDONNERIE DU PANNENHUIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORDONNERIE DU PANNENHUIS, company assigned to the tax number BE05621948242. The company CORDONNERIE DU PANNENHUIS is located at the address: ROND PLEIN PANNENHUIS 7; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in CORDONNERIE DU PANNENHUIS were not found.
The main activity of CORDONNERIE DU PANNENHUIS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CORDONNERIE DU PANNENHUIS is not available. You also can look at reviews of CORDONNERIE DU PANNENHUIS, open positions, location of CORDONNERIE DU PANNENHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORDONNERIE DU PANNENHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORDONNERIE DU PANNENHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORDONNERIE DU PANNENHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORDONNERIE DU PANNENHUIS, employees, financial statistics.