ABDELALI DRISSI

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ABDELALI DRISSI
Private companiesMetal Mining • ABDELALI DRISSI

Contactgegevens ABDELALI DRISSI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABDELALI DRISSI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABDELALI DRISSI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN TRIERSTRAAT 50; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32481087 32481087

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABDELALI DRISSI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABDELALI DRISSI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABDELALI DRISSI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABDELALI DRISSI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABDELALI DRISSI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABDELALI DRISSI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABDELALI DRISSI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABDELALI DRISSI
Products information ABDELALI DRISSI

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ABDELALI DRISSI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABDELALI DRISSI
(Get full report from official database of BE for ABDELALI DRISSI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABDELALI DRISSI
Addition kinds of activities for ABDELALI DRISSI

22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical
70320300. Sportkampen | Sporting camps
73729902. Bedrijfsgeoriënteerde computer software | Business oriented computer software

Werken bij ABDELALI DRISSI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABDELALI DRISSI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABDELALI DRISSI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABDELALI DRISSI. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van ABDELALI DRISSI in sociale netwerken
Look for responds of ABDELALI DRISSI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABDELALI DRISSI. Laat een reactie achter voor ABDELALI DRISSI. ABDELALI DRISSI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABDELALI DRISSI. Leave a respond for ABDELALI DRISSI. ABDELALI DRISSI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABDELALI DRISSI op de google maps. Adres en contacten ABDELALI DRISSI
Location of ABDELALI DRISSI on the google maps. Address and contacts of ABDELALI DRISSI

Andere gerelateerde bedrijven als come ABDELALI DRISSI ABDELALI DRISSI: BACOB | CHRISTEL VAN DE VELDE | MOUTQUIN THIERRY | MARCHIN AUTOMOBILE CLUB | KOREA SEOUL

Other related companies as ABDELALI DRISSI: BACOB | CHRISTEL VAN DE VELDE | MOUTQUIN THIERRY | MARCHIN AUTOMOBILE CLUB | KOREA SEOUL

ABDELALI DRISSI is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABDELALI DRISSI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf ABDELALI DRISSI bevindt zich op het adres: VAN TRIERSTRAAT 50; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in ABDELALI DRISSI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABDELALI DRISSI is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABDELALI DRISSI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABDELALI DRISSI, openstaande posities, locatie van ABDELALI DRISSI op de kaart.

ABDELALI DRISSI is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABDELALI DRISSI, company assigned to the tax number BE04366210937. The company ABDELALI DRISSI is located at the address: VAN TRIERSTRAAT 50; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in ABDELALI DRISSI were not found.
The main activity of ABDELALI DRISSI is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABDELALI DRISSI is not available. You also can look at reviews of ABDELALI DRISSI, open positions, location of ABDELALI DRISSI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABDELALI DRISSI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABDELALI DRISSI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABDELALI DRISSI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABDELALI DRISSI, employees, financial statistics.