A. RONVAL

Contactgegevens A. RONVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. RONVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. RONVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PICONETTE 12; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83215086 (+32-83215086) 83215086 (+32-83215086)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. RONVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. RONVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. RONVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. RONVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. RONVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. RONVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. RONVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. RONVAL
Products information A. RONVAL

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in A. RONVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling leer and schoeisel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. RONVAL
(Get full report from official database of BE for A. RONVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. RONVAL
Addition kinds of activities for A. RONVAL

769499. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting

Werken bij A. RONVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. RONVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. RONVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. RONVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van A. RONVAL in sociale netwerken
Look for responds of A. RONVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. RONVAL. Laat een reactie achter voor A. RONVAL. A. RONVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. RONVAL. Leave a respond for A. RONVAL. A. RONVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. RONVAL op de google maps. Adres en contacten A. RONVAL
Location of A. RONVAL on the google maps. Address and contacts of A. RONVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. RONVAL A. RONVAL: FLAUTOMATION SYSTEMS INTERNATIONAL NV | BERTHELOOT | De Wijnkring BVBA | Veno B.V.B.A. | Denis STALENS

Other related companies as A. RONVAL: FLAUTOMATION SYSTEMS INTERNATIONAL NV | BERTHELOOT | De Wijnkring BVBA | Veno B.V.B.A. | Denis STALENS

A. RONVAL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. RONVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf A. RONVAL bevindt zich op het adres: RUE PICONETTE 12; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Herstelling leer and schoeisel. Producten gemaakt in A. RONVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. RONVAL is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. RONVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. RONVAL, openstaande posities, locatie van A. RONVAL op de kaart.

A. RONVAL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. RONVAL, company assigned to the tax number BE09213378906. The company A. RONVAL is located at the address: RUE PICONETTE 12; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Herstelling leer and schoeisel. Products created in A. RONVAL were not found.
The main activity of A. RONVAL is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. RONVAL is not available. You also can look at reviews of A. RONVAL, open positions, location of A. RONVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. RONVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. RONVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. RONVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. RONVAL, employees, financial statistics.