GEMMAE

Contactgegevens GEMMAE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMMAE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMMAE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWPOORTKEIWEG 10; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58315352 (+32-58315352) 58315352 (+32-58315352)

Fax (fax): +32 (65) 543-20-64 +32 (65) 543-20-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMMAE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMMAE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMMAE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMMAE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMMAE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMMAE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMMAE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMMAE
Products information GEMMAE

BTW identificatienummer (tax): BE02328521728
Ondernemingsnummer: 6755737304
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GEMMAE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMMAE
(Get full report from official database of BE for GEMMAE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMMAE
Addition kinds of activities for GEMMAE

226201. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
781900. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
17999904. Bouwmakelaar, inclusief huizen | Building mover, including houses
26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
51910303. Zaden: veld, tuin en bloem | Seeds: field, garden, and flower
86610201. Klooster | Convent

Werken bij GEMMAE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMMAE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMMAE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMMAE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van GEMMAE in sociale netwerken
Look for responds of GEMMAE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMMAE. Laat een reactie achter voor GEMMAE. GEMMAE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMMAE. Leave a respond for GEMMAE. GEMMAE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMMAE op de google maps. Adres en contacten GEMMAE
Location of GEMMAE on the google maps. Address and contacts of GEMMAE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMMAE GEMMAE: Brouwland B.V.B.A. | GARAGE JURION & FILS | IMA NV | VDV ASSUR | P. DE BOM

Other related companies as GEMMAE: Brouwland B.V.B.A. | GARAGE JURION & FILS | IMA NV | VDV ASSUR | P. DE BOM

GEMMAE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMMAE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328521728. Het bedrijf GEMMAE bevindt zich op het adres: NIEUWPOORTKEIWEG 10; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in GEMMAE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMMAE is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMMAE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMMAE, openstaande posities, locatie van GEMMAE op de kaart.

GEMMAE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMMAE, company assigned to the tax number BE02328521728. The company GEMMAE is located at the address: NIEUWPOORTKEIWEG 10; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in GEMMAE were not found.
The main activity of GEMMAE is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMMAE is not available. You also can look at reviews of GEMMAE, open positions, location of GEMMAE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMMAE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMMAE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMMAE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMMAE, employees, financial statistics.