COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT
Private companiesPrimary Metal Industries • COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

Contactgegevens COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CENT.BATTA,AVENUE BATTA 12; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85255315 (+32-85255315) 85255315 (+32-85255315)

Fax (fax): +32 (71) 705-81-29 +32 (71) 705-81-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT
Products information COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

BTW identificatienummer (tax): BE09522094726
Ondernemingsnummer: 4658172607
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT
(Get full report from official database of BE for COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT
Addition kinds of activities for COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
075103. Schapendiensten | Sheep services
356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics

Werken bij COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT in sociale netwerken
Look for responds of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. Laat een reactie achter voor COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. Leave a respond for COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT. COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT op de google maps. Adres en contacten COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT
Location of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT on the google maps. Address and contacts of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: Gitte | CTL | Sopromat Toitures SA | ANALYTICO | Glineur J

Other related companies as COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT: Gitte | CTL | Sopromat Toitures SA | ANALYTICO | Glineur J

COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09522094726. Het bedrijf COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT bevindt zich op het adres: CENT.BATTA,AVENUE BATTA 12; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, openstaande posities, locatie van COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT op de kaart.

COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, company assigned to the tax number BE09522094726. The company COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is located at the address: CENT.BATTA,AVENUE BATTA 12; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT were not found.
The main activity of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT is not available. You also can look at reviews of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, open positions, location of COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPT.ANVERS.OR & DIAMANT, employees, financial statistics.