CHRISTOPHE DANDOIS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CHRISTOPHE DANDOIS
Private companiesWater Transportation • CHRISTOPHE DANDOIS

Contactgegevens CHRISTOPHE DANDOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE DANDOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE DANDOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CALVAIRE 58; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71596003 (+32-71596003) 71596003 (+32-71596003)

Fax (fax): +32 (83) 370-44-25 +32 (83) 370-44-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE DANDOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE DANDOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE DANDOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE DANDOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE DANDOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE DANDOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE DANDOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE DANDOIS
Products information CHRISTOPHE DANDOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05089111328
Ondernemingsnummer: 6645599365
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CHRISTOPHE DANDOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE DANDOIS
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE DANDOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE DANDOIS
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE DANDOIS

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
26210405. Offset papier | Offset paper
27549909. Etiketten: gravure printing | Labels: gravure printing
35420502. Knurling machines | Knurling machines
37110202. Truck trekkers voor snelweg gebruik, montage van | Truck tractors for highway use, assembly of

Werken bij CHRISTOPHE DANDOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE DANDOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE DANDOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE DANDOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE DANDOIS in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE DANDOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE DANDOIS. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE DANDOIS. CHRISTOPHE DANDOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE DANDOIS. Leave a respond for CHRISTOPHE DANDOIS. CHRISTOPHE DANDOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE DANDOIS op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE DANDOIS
Location of CHRISTOPHE DANDOIS on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE DANDOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE DANDOIS CHRISTOPHE DANDOIS: COIFFURE MIEKE | DIANE | JULIUS | SLEECKX FASHIONS | GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

Other related companies as CHRISTOPHE DANDOIS: COIFFURE MIEKE | DIANE | JULIUS | SLEECKX FASHIONS | GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

CHRISTOPHE DANDOIS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE DANDOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05089111328. Het bedrijf CHRISTOPHE DANDOIS bevindt zich op het adres: RUE DU CALVAIRE 58; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in CHRISTOPHE DANDOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE DANDOIS is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE DANDOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE DANDOIS, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE DANDOIS op de kaart.

CHRISTOPHE DANDOIS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE DANDOIS, company assigned to the tax number BE05089111328. The company CHRISTOPHE DANDOIS is located at the address: RUE DU CALVAIRE 58; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in CHRISTOPHE DANDOIS were not found.
The main activity of CHRISTOPHE DANDOIS is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE DANDOIS is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE DANDOIS, open positions, location of CHRISTOPHE DANDOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE DANDOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE DANDOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE DANDOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE DANDOIS, employees, financial statistics.