CENTRE BIJOUX DIAMANTS

Contactgegevens CENTRE BIJOUX DIAMANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE BIJOUX DIAMANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE BIJOUX DIAMANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADOLPHE MAXLAAN 81; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22171403 (+32-22171403) 22171403 (+32-22171403)

Fax (fax): +32 (81) 640-78-86 +32 (81) 640-78-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE BIJOUX DIAMANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE BIJOUX DIAMANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE BIJOUX DIAMANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE BIJOUX DIAMANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE BIJOUX DIAMANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE BIJOUX DIAMANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE BIJOUX DIAMANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE BIJOUX DIAMANTS
Products information CENTRE BIJOUX DIAMANTS

BTW identificatienummer (tax): BE06271240234
Ondernemingsnummer: 7915618896
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CENTRE BIJOUX DIAMANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE BIJOUX DIAMANTS
(Get full report from official database of BE for CENTRE BIJOUX DIAMANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE BIJOUX DIAMANTS
Addition kinds of activities for CENTRE BIJOUX DIAMANTS

491100. Elektrische diensten | Electric services
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
551100. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
36999904. Grids, electric | Grids, electric
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures
54619908. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij CENTRE BIJOUX DIAMANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE BIJOUX DIAMANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE BIJOUX DIAMANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE BIJOUX DIAMANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van CENTRE BIJOUX DIAMANTS in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE BIJOUX DIAMANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE BIJOUX DIAMANTS. Laat een reactie achter voor CENTRE BIJOUX DIAMANTS. CENTRE BIJOUX DIAMANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE BIJOUX DIAMANTS. Leave a respond for CENTRE BIJOUX DIAMANTS. CENTRE BIJOUX DIAMANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE BIJOUX DIAMANTS op de google maps. Adres en contacten CENTRE BIJOUX DIAMANTS
Location of CENTRE BIJOUX DIAMANTS on the google maps. Address and contacts of CENTRE BIJOUX DIAMANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE BIJOUX DIAMANTS CENTRE BIJOUX DIAMANTS: TEAROOM BOTAER | JACQUES MICHAUX | JEAN-LUC ANGENOT | N.V. ANDERSEN HANDWERK | Delameilleure F

Other related companies as CENTRE BIJOUX DIAMANTS: TEAROOM BOTAER | JACQUES MICHAUX | JEAN-LUC ANGENOT | N.V. ANDERSEN HANDWERK | Delameilleure F

CENTRE BIJOUX DIAMANTS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE BIJOUX DIAMANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06271240234. Het bedrijf CENTRE BIJOUX DIAMANTS bevindt zich op het adres: ADOLPHE MAXLAAN 81; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in CENTRE BIJOUX DIAMANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE BIJOUX DIAMANTS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE BIJOUX DIAMANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE BIJOUX DIAMANTS, openstaande posities, locatie van CENTRE BIJOUX DIAMANTS op de kaart.

CENTRE BIJOUX DIAMANTS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE BIJOUX DIAMANTS, company assigned to the tax number BE06271240234. The company CENTRE BIJOUX DIAMANTS is located at the address: ADOLPHE MAXLAAN 81; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in CENTRE BIJOUX DIAMANTS were not found.
The main activity of CENTRE BIJOUX DIAMANTS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE BIJOUX DIAMANTS is not available. You also can look at reviews of CENTRE BIJOUX DIAMANTS, open positions, location of CENTRE BIJOUX DIAMANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE BIJOUX DIAMANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE BIJOUX DIAMANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE BIJOUX DIAMANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE BIJOUX DIAMANTS, employees, financial statistics.