VANDENERCKHOVE NV

Contactgegevens VANDENERCKHOVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENERCKHOVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENERCKHOVE NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Kortrijkstr. 46-48 8770 Ingelmunster - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-30-08-92 32-51-30-08-92

Fax (fax): 32-51-31-45-69 32-51-31-45-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENERCKHOVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENERCKHOVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENERCKHOVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENERCKHOVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENERCKHOVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENERCKHOVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENERCKHOVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENERCKHOVE NV
Products information VANDENERCKHOVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05190185546
Ondernemingsnummer: 4479095458
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VANDENERCKHOVE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical winding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENERCKHOVE NV
(Get full report from official database of BE for VANDENERCKHOVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENERCKHOVE NV
Addition kinds of activities for VANDENERCKHOVE NV

083100. Bosproducten | Forest products
329901. Mica producten | Mica products
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic

Werken bij VANDENERCKHOVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENERCKHOVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENERCKHOVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENERCKHOVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Montagemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van VANDENERCKHOVE NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENERCKHOVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENERCKHOVE NV. Laat een reactie achter voor VANDENERCKHOVE NV. VANDENERCKHOVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENERCKHOVE NV. Leave a respond for VANDENERCKHOVE NV. VANDENERCKHOVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENERCKHOVE NV op de google maps. Adres en contacten VANDENERCKHOVE NV
Location of VANDENERCKHOVE NV on the google maps. Address and contacts of VANDENERCKHOVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENERCKHOVE NV VANDENERCKHOVE NV: Borremans Albert | FRANK VAN WESEMAEL | Cattier Elizabeth | Studio Van Steensel | GUILLAUME VANDERMEER

Other related companies as VANDENERCKHOVE NV: Borremans Albert | FRANK VAN WESEMAEL | Cattier Elizabeth | Studio Van Steensel | GUILLAUME VANDERMEER

VANDENERCKHOVE NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENERCKHOVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05190185546. Het bedrijf VANDENERCKHOVE NV bevindt zich op het adres: Kortrijkstr. 46-48 8770 Ingelmunster - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 858,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electrical winding. Producten gemaakt in VANDENERCKHOVE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENERCKHOVE NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENERCKHOVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENERCKHOVE NV, openstaande posities, locatie van VANDENERCKHOVE NV op de kaart.

VANDENERCKHOVE NV is a company, that was registered 2005 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is VANDENERCKHOVE NV, company assigned to the tax number BE05190185546. The company VANDENERCKHOVE NV is located at the address: Kortrijkstr. 46-48 8770 Ingelmunster - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 858,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electrical winding. Products created in VANDENERCKHOVE NV were not found.
The main activity of VANDENERCKHOVE NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENERCKHOVE NV is not available. You also can look at reviews of VANDENERCKHOVE NV, open positions, location of VANDENERCKHOVE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENERCKHOVE NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENERCKHOVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENERCKHOVE NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENERCKHOVE NV, employees, financial statistics.