JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA
Private companiesLegal Services • JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA

Contactgegevens JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VOTTEM 48; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42646719 (+32-42646719) 42646719 (+32-42646719)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA
Products information JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA
(Get full report from official database of BE for JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA
Addition kinds of activities for JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
223102. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops

Werken bij JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA in sociale netwerken
Look for responds of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. Laat een reactie achter voor JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. Leave a respond for JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA. JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA op de google maps. Adres en contacten JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA
Location of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA on the google maps. Address and contacts of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA

Andere gerelateerde bedrijven als come JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: Adam S | TAVERNE LA BEGUINE | Faider Paul | ANTOON VERKINDEREN | LA GOURMANDISE

Other related companies as JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA: Adam S | TAVERNE LA BEGUINE | Faider Paul | ANTOON VERKINDEREN | LA GOURMANDISE

JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA bevindt zich op het adres: RUE DE VOTTEM 48; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, openstaande posities, locatie van JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA op de kaart.

JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, company assigned to the tax number BE02932220458. The company JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is located at the address: RUE DE VOTTEM 48; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges. Products created in JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA were not found.
The main activity of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA is not available. You also can look at reviews of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, open positions, location of JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOS?-LUIS VILLANUEVA-LOSA, employees, financial statistics.