CHRISTIAN JOURET

Contactgegevens CHRISTIAN JOURET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN JOURET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN JOURET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OLIVIER GILLE 69; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71390959 (+32-71390959) 71390959 (+32-71390959)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN JOURET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN JOURET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN JOURET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN JOURET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN JOURET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN JOURET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN JOURET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN JOURET
Products information CHRISTIAN JOURET

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CHRISTIAN JOURET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN JOURET
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN JOURET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN JOURET
Addition kinds of activities for CHRISTIAN JOURET

162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
286102. Houtextracten | Wood extract products
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation

Werken bij CHRISTIAN JOURET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN JOURET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN JOURET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN JOURET. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN JOURET in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN JOURET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN JOURET. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN JOURET. CHRISTIAN JOURET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN JOURET. Leave a respond for CHRISTIAN JOURET. CHRISTIAN JOURET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN JOURET op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN JOURET
Location of CHRISTIAN JOURET on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN JOURET

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN JOURET CHRISTIAN JOURET: WILLEMEN KOFFERS BELGIث | Ralco NV | E R E | VANOPRE BVBA | FISCAAL KANTOOR CORNELIS

Other related companies as CHRISTIAN JOURET: WILLEMEN KOFFERS BELGIث | Ralco NV | E R E | VANOPRE BVBA | FISCAAL KANTOOR CORNELIS

CHRISTIAN JOURET is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN JOURET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf CHRISTIAN JOURET bevindt zich op het adres: RUE OLIVIER GILLE 69; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in CHRISTIAN JOURET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN JOURET is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN JOURET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN JOURET, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN JOURET op de kaart.

CHRISTIAN JOURET is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN JOURET, company assigned to the tax number BE06501953125. The company CHRISTIAN JOURET is located at the address: RUE OLIVIER GILLE 69; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and edelstenen Fab; Juwelen and horloges. Products created in CHRISTIAN JOURET were not found.
The main activity of CHRISTIAN JOURET is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN JOURET is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN JOURET, open positions, location of CHRISTIAN JOURET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN JOURET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN JOURET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN JOURET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN JOURET, employees, financial statistics.