HORLOGERIE ANCIENNE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • HORLOGERIE ANCIENNE
Private companiesMotion Pictures • HORLOGERIE ANCIENNE

Contactgegevens HORLOGERIE ANCIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORLOGERIE ANCIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORLOGERIE ANCIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE MARCELLE 29; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81229700 (+32-81229700) 81229700 (+32-81229700)

Fax (fax): +32 (61) 189-10-29 +32 (61) 189-10-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORLOGERIE ANCIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORLOGERIE ANCIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORLOGERIE ANCIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORLOGERIE ANCIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORLOGERIE ANCIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORLOGERIE ANCIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORLOGERIE ANCIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORLOGERIE ANCIENNE
Products information HORLOGERIE ANCIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE09737426757
Ondernemingsnummer: 2781707763
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HORLOGERIE ANCIENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORLOGERIE ANCIENNE
(Get full report from official database of BE for HORLOGERIE ANCIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORLOGERIE ANCIENNE
Addition kinds of activities for HORLOGERIE ANCIENNE

737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
30520100. Tuinslang | Rubber hose
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec

Werken bij HORLOGERIE ANCIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORLOGERIE ANCIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORLOGERIE ANCIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORLOGERIE ANCIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van HORLOGERIE ANCIENNE in sociale netwerken
Look for responds of HORLOGERIE ANCIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORLOGERIE ANCIENNE. Laat een reactie achter voor HORLOGERIE ANCIENNE. HORLOGERIE ANCIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORLOGERIE ANCIENNE. Leave a respond for HORLOGERIE ANCIENNE. HORLOGERIE ANCIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORLOGERIE ANCIENNE op de google maps. Adres en contacten HORLOGERIE ANCIENNE
Location of HORLOGERIE ANCIENNE on the google maps. Address and contacts of HORLOGERIE ANCIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come HORLOGERIE ANCIENNE HORLOGERIE ANCIENNE: Gutenberg Binderij NV | Dannemark Lg S.A. | Lambrecht L | MAISON MAREDRET | URBAIN LEUWERS

Other related companies as HORLOGERIE ANCIENNE: Gutenberg Binderij NV | Dannemark Lg S.A. | Lambrecht L | MAISON MAREDRET | URBAIN LEUWERS

HORLOGERIE ANCIENNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORLOGERIE ANCIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737426757. Het bedrijf HORLOGERIE ANCIENNE bevindt zich op het adres: RUE HAUTE MARCELLE 29; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen. Producten gemaakt in HORLOGERIE ANCIENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HORLOGERIE ANCIENNE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORLOGERIE ANCIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORLOGERIE ANCIENNE, openstaande posities, locatie van HORLOGERIE ANCIENNE op de kaart.

HORLOGERIE ANCIENNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORLOGERIE ANCIENNE, company assigned to the tax number BE09737426757. The company HORLOGERIE ANCIENNE is located at the address: RUE HAUTE MARCELLE 29; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstelling horloges and juwelen. Products created in HORLOGERIE ANCIENNE were not found.
The main activity of HORLOGERIE ANCIENNE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HORLOGERIE ANCIENNE is not available. You also can look at reviews of HORLOGERIE ANCIENNE, open positions, location of HORLOGERIE ANCIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORLOGERIE ANCIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORLOGERIE ANCIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORLOGERIE ANCIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORLOGERIE ANCIENNE, employees, financial statistics.