ETS. COLLET

Contactgegevens ETS. COLLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. COLLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. COLLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA STATION 107; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81601280 (+32-81601280) 81601280 (+32-81601280)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. COLLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. COLLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. COLLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. COLLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. COLLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. COLLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. COLLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. COLLET
Products information ETS. COLLET

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ETS. COLLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. COLLET
(Get full report from official database of BE for ETS. COLLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. COLLET
Addition kinds of activities for ETS. COLLET

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
34440507. Behuizingen voor bedrijfsmachines, plaatwerk | Housings for business machines, sheet metal

Werken bij ETS. COLLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. COLLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. COLLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. COLLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van ETS. COLLET in sociale netwerken
Look for responds of ETS. COLLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. COLLET. Laat een reactie achter voor ETS. COLLET. ETS. COLLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. COLLET. Leave a respond for ETS. COLLET. ETS. COLLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. COLLET op de google maps. Adres en contacten ETS. COLLET
Location of ETS. COLLET on the google maps. Address and contacts of ETS. COLLET

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. COLLET ETS. COLLET: KENRO | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | RAOUL VERBEKE | LA GOURMANDINE | Rosscom-Timvest BVBA

Other related companies as ETS. COLLET: KENRO | STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | RAOUL VERBEKE | LA GOURMANDINE | Rosscom-Timvest BVBA

ETS. COLLET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. COLLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf ETS. COLLET bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA STATION 107; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in ETS. COLLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. COLLET is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. COLLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. COLLET, openstaande posities, locatie van ETS. COLLET op de kaart.

ETS. COLLET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. COLLET, company assigned to the tax number BE09778625488. The company ETS. COLLET is located at the address: AVENUE DE LA STATION 107; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in ETS. COLLET were not found.
The main activity of ETS. COLLET is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. COLLET is not available. You also can look at reviews of ETS. COLLET, open positions, location of ETS. COLLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. COLLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. COLLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. COLLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. COLLET, employees, financial statistics.