RAOUL VERBEKE

Contactgegevens RAOUL VERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAOUL VERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAOUL VERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEEMSTRAAT 60; 9032; WONDELGEM, België

Telefoon (phone): 478317208 (+32-478317208) 478317208 (+32-478317208)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAOUL VERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAOUL VERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAOUL VERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAOUL VERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAOUL VERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAOUL VERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAOUL VERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAOUL VERBEKE
Products information RAOUL VERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Photographie de Mode,Photographes de Cinéma,Photographes de Mariage,Portraits,Photographie d'Art.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAOUL VERBEKE
(Get full report from official database of BE for RAOUL VERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAOUL VERBEKE
Addition kinds of activities for RAOUL VERBEKE

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
79410105. Voetbalclub | Soccer club
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij RAOUL VERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAOUL VERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAOUL VERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAOUL VERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

 • Inpakker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

 • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

 • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

 • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

 • Operator vaste nacht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

 • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

 • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

 • Junior purchaser (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Service medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 2THELOO

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van RAOUL VERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of RAOUL VERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAOUL VERBEKE. Laat een reactie achter voor RAOUL VERBEKE. RAOUL VERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAOUL VERBEKE. Leave a respond for RAOUL VERBEKE. RAOUL VERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAOUL VERBEKE op de google maps. Adres en contacten RAOUL VERBEKE
Location of RAOUL VERBEKE on the google maps. Address and contacts of RAOUL VERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come RAOUL VERBEKE RAOUL VERBEKE: DAMIEN FORRET | GROUPE GLASS COMPANY | AUTO?S BRUG 11 VGA | Q8 Carwash | SIEMENS

Other related companies as RAOUL VERBEKE: DAMIEN FORRET | GROUPE GLASS COMPANY | AUTO?S BRUG 11 VGA | Q8 Carwash | SIEMENS

RAOUL VERBEKE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAOUL VERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf RAOUL VERBEKE bevindt zich op het adres: HEEMSTRAAT 60; 9032; WONDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographie de Mode,Photographes de Cinéma,Photographes de Mariage,Portraits,Photographie d'Art..
De hoofdactiviteit van RAOUL VERBEKE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAOUL VERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAOUL VERBEKE, openstaande posities, locatie van RAOUL VERBEKE op de kaart.

RAOUL VERBEKE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAOUL VERBEKE, company assigned to the tax number BE06805175781. The company RAOUL VERBEKE is located at the address: HEEMSTRAAT 60; 9032; WONDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographie de Mode,Photographes de Cinéma,Photographes de Mariage,Portraits,Photographie d'Art..
The main activity of RAOUL VERBEKE is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAOUL VERBEKE is not available. You also can look at reviews of RAOUL VERBEKE, open positions, location of RAOUL VERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAOUL VERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAOUL VERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAOUL VERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAOUL VERBEKE, employees, financial statistics.