VANDAELE MACHINERY NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VANDAELE MACHINERY NV
Private companiesMetal Mining • VANDAELE MACHINERY NV

Contactgegevens VANDAELE MACHINERY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDAELE MACHINERY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDAELE MACHINERY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstr. 128 8780 Oostrozebeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-67-40-11 32-56-67-40-11

Fax (fax): 32-56-66-30-50 32-56-66-30-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDAELE MACHINERY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDAELE MACHINERY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDAELE MACHINERY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDAELE MACHINERY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDAELE MACHINERY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDAELE MACHINERY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDAELE MACHINERY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDAELE MACHINERY NV
Products information VANDAELE MACHINERY NV

BTW identificatienummer (tax): BE07556365966
Ondernemingsnummer: 5877380371
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VANDAELE MACHINERY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bulldozers and graders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDAELE MACHINERY NV
(Get full report from official database of BE for VANDAELE MACHINERY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDAELE MACHINERY NV
Addition kinds of activities for VANDAELE MACHINERY NV

2063. Bietensuiker | Beet sugar
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
37280100. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
73360104. Pakketontwerp | Package design
83990000. Sociale diensten, nec | Social services, nec

Werken bij VANDAELE MACHINERY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDAELE MACHINERY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDAELE MACHINERY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDAELE MACHINERY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van VANDAELE MACHINERY NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDAELE MACHINERY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDAELE MACHINERY NV. Laat een reactie achter voor VANDAELE MACHINERY NV. VANDAELE MACHINERY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDAELE MACHINERY NV. Leave a respond for VANDAELE MACHINERY NV. VANDAELE MACHINERY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDAELE MACHINERY NV op de google maps. Adres en contacten VANDAELE MACHINERY NV
Location of VANDAELE MACHINERY NV on the google maps. Address and contacts of VANDAELE MACHINERY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDAELE MACHINERY NV VANDAELE MACHINERY NV: Alpha-Mat BVBA | VREDEGERECHT | Feldoglu T | VAN DEN BROECK & ZOON | NILSON PRATTO

Other related companies as VANDAELE MACHINERY NV: Alpha-Mat BVBA | VREDEGERECHT | Feldoglu T | VAN DEN BROECK & ZOON | NILSON PRATTO

VANDAELE MACHINERY NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDAELE MACHINERY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07556365966. Het bedrijf VANDAELE MACHINERY NV bevindt zich op het adres: Stationsstr. 128 8780 Oostrozebeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bulldozers and graders. Producten gemaakt in VANDAELE MACHINERY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDAELE MACHINERY NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDAELE MACHINERY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDAELE MACHINERY NV, openstaande posities, locatie van VANDAELE MACHINERY NV op de kaart.

VANDAELE MACHINERY NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDAELE MACHINERY NV, company assigned to the tax number BE07556365966. The company VANDAELE MACHINERY NV is located at the address: Stationsstr. 128 8780 Oostrozebeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bulldozers and graders. Products created in VANDAELE MACHINERY NV were not found.
The main activity of VANDAELE MACHINERY NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDAELE MACHINERY NV is not available. You also can look at reviews of VANDAELE MACHINERY NV, open positions, location of VANDAELE MACHINERY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDAELE MACHINERY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDAELE MACHINERY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDAELE MACHINERY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDAELE MACHINERY NV, employees, financial statistics.