WILLIAM OGIERS

Contactgegevens WILLIAM OGIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLIAM OGIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLIAM OGIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTEWEG 460; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54418717 (+32-54418717) 54418717 (+32-54418717)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLIAM OGIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLIAM OGIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLIAM OGIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLIAM OGIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLIAM OGIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLIAM OGIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLIAM OGIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLIAM OGIERS
Products information WILLIAM OGIERS

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in WILLIAM OGIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLIAM OGIERS
(Get full report from official database of BE for WILLIAM OGIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLIAM OGIERS
Addition kinds of activities for WILLIAM OGIERS

311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
951201. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
44930000. jachthavens | Marinas
51599907. Koolzaad | Rapeseed
59991803. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive

Werken bij WILLIAM OGIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLIAM OGIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLIAM OGIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLIAM OGIERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

 • Draaier - frezer (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

 • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

 • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

 • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: DIBO

  Type: Vaste Job

  DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van WILLIAM OGIERS in sociale netwerken
Look for responds of WILLIAM OGIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLIAM OGIERS. Laat een reactie achter voor WILLIAM OGIERS. WILLIAM OGIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLIAM OGIERS. Leave a respond for WILLIAM OGIERS. WILLIAM OGIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLIAM OGIERS op de google maps. Adres en contacten WILLIAM OGIERS
Location of WILLIAM OGIERS on the google maps. Address and contacts of WILLIAM OGIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLIAM OGIERS WILLIAM OGIERS: Audenaert Luc & Dirk NV | FE. GIGOT | SNOECX | SANI PAINT | ER&GE Design & Reclameadviesbureau

Other related companies as WILLIAM OGIERS: Audenaert Luc & Dirk NV | FE. GIGOT | SNOECX | SANI PAINT | ER&GE Design & Reclameadviesbureau

WILLIAM OGIERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLIAM OGIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf WILLIAM OGIERS bevindt zich op het adres: GROTEWEG 460; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in WILLIAM OGIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLIAM OGIERS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLIAM OGIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLIAM OGIERS, openstaande posities, locatie van WILLIAM OGIERS op de kaart.

WILLIAM OGIERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLIAM OGIERS, company assigned to the tax number BE05659576416. The company WILLIAM OGIERS is located at the address: GROTEWEG 460; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in WILLIAM OGIERS were not found.
The main activity of WILLIAM OGIERS is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLIAM OGIERS is not available. You also can look at reviews of WILLIAM OGIERS, open positions, location of WILLIAM OGIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLIAM OGIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLIAM OGIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLIAM OGIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLIAM OGIERS, employees, financial statistics.