WILFRIED DE BAKKER

Contactgegevens WILFRIED DE BAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRIED DE BAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRIED DE BAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. JOS. CHALMETLAAN 21; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93455228 (+32-93455228) 93455228 (+32-93455228)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRIED DE BAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRIED DE BAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRIED DE BAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRIED DE BAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRIED DE BAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRIED DE BAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRIED DE BAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRIED DE BAKKER
Products information WILFRIED DE BAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in WILFRIED DE BAKKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRIED DE BAKKER
(Get full report from official database of BE for WILFRIED DE BAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRIED DE BAKKER
Addition kinds of activities for WILFRIED DE BAKKER

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated

Werken bij WILFRIED DE BAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRIED DE BAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRIED DE BAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRIED DE BAKKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

 • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

 • Carwasher (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

 • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

 • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Studentenjob

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

 • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S. OLIVER

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

Zoek naar antwoorden van WILFRIED DE BAKKER in sociale netwerken
Look for responds of WILFRIED DE BAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRIED DE BAKKER. Laat een reactie achter voor WILFRIED DE BAKKER. WILFRIED DE BAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRIED DE BAKKER. Leave a respond for WILFRIED DE BAKKER. WILFRIED DE BAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRIED DE BAKKER op de google maps. Adres en contacten WILFRIED DE BAKKER
Location of WILFRIED DE BAKKER on the google maps. Address and contacts of WILFRIED DE BAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRIED DE BAKKER WILFRIED DE BAKKER: Liva | RESTAURANT ALAIN TROUBAT NV | A.C.V. - VERBOND LEUVEN | COOLS L. | Waeyaert P

Other related companies as WILFRIED DE BAKKER: Liva | RESTAURANT ALAIN TROUBAT NV | A.C.V. - VERBOND LEUVEN | COOLS L. | Waeyaert P

WILFRIED DE BAKKER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRIED DE BAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf WILFRIED DE BAKKER bevindt zich op het adres: BURG. JOS. CHALMETLAAN 21; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in WILFRIED DE BAKKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILFRIED DE BAKKER is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRIED DE BAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRIED DE BAKKER, openstaande posities, locatie van WILFRIED DE BAKKER op de kaart.

WILFRIED DE BAKKER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRIED DE BAKKER, company assigned to the tax number BE06734863281. The company WILFRIED DE BAKKER is located at the address: BURG. JOS. CHALMETLAAN 21; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in WILFRIED DE BAKKER were not found.
The main activity of WILFRIED DE BAKKER is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRIED DE BAKKER is not available. You also can look at reviews of WILFRIED DE BAKKER, open positions, location of WILFRIED DE BAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRIED DE BAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRIED DE BAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRIED DE BAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRIED DE BAKKER, employees, financial statistics.