WERNER DELAERE

Contactgegevens WERNER DELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERNER DELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERNER DELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 677; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 56502413 (+32-56502413) 56502413 (+32-56502413)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERNER DELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERNER DELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERNER DELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERNER DELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERNER DELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERNER DELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERNER DELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERNER DELAERE
Products information WERNER DELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in WERNER DELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERNER DELAERE
(Get full report from official database of BE for WERNER DELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERNER DELAERE
Addition kinds of activities for WERNER DELAERE

32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
38269902. Chromatografische apparatuur, laboratoriumtype | Chromatographic equipment, laboratory type
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
61599900. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij WERNER DELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERNER DELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERNER DELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERNER DELAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers snelle opstart! - Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken. Je werkt met een systeem van voicepicking.

 • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

 • Poetshulp Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

 • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: GLI AMICI

  Type: Studentenjob

  Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

 • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

 • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IT-Planet

  Type: Zelfstandige activiteit

  Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

 • European People & Talent Partner (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

 • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van WERNER DELAERE in sociale netwerken
Look for responds of WERNER DELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERNER DELAERE. Laat een reactie achter voor WERNER DELAERE. WERNER DELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERNER DELAERE. Leave a respond for WERNER DELAERE. WERNER DELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERNER DELAERE op de google maps. Adres en contacten WERNER DELAERE
Location of WERNER DELAERE on the google maps. Address and contacts of WERNER DELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come WERNER DELAERE WERNER DELAERE: LA BONBONNI?RE | Art-Design | LIBERTY SOFTW. DEVELOPM. | CYCLI IMOLA | SEIPS

Other related companies as WERNER DELAERE: LA BONBONNI?RE | Art-Design | LIBERTY SOFTW. DEVELOPM. | CYCLI IMOLA | SEIPS

WERNER DELAERE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERNER DELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf WERNER DELAERE bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 677; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in WERNER DELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERNER DELAERE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERNER DELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERNER DELAERE, openstaande posities, locatie van WERNER DELAERE op de kaart.

WERNER DELAERE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERNER DELAERE, company assigned to the tax number BE06800781250. The company WERNER DELAERE is located at the address: MEENSESTEENWEG 677; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in WERNER DELAERE were not found.
The main activity of WERNER DELAERE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WERNER DELAERE is not available. You also can look at reviews of WERNER DELAERE, open positions, location of WERNER DELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERNER DELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERNER DELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERNER DELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERNER DELAERE, employees, financial statistics.