WALTER CLEEMPUT

Contactgegevens WALTER CLEEMPUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER CLEEMPUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER CLEEMPUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERWINNINGSSTRAAT 102; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38867737 (+32-38867737) 38867737 (+32-38867737)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER CLEEMPUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER CLEEMPUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER CLEEMPUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER CLEEMPUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER CLEEMPUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER CLEEMPUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER CLEEMPUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER CLEEMPUT
Products information WALTER CLEEMPUT

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in WALTER CLEEMPUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER CLEEMPUT
(Get full report from official database of BE for WALTER CLEEMPUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER CLEEMPUT
Addition kinds of activities for WALTER CLEEMPUT

144201. Zandwinning | Sand mining
20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies
76992204. Brandbeveiliging (militaire) apparatuur reparatie | Fire control (military) equipment repair

Werken bij WALTER CLEEMPUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER CLEEMPUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER CLEEMPUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER CLEEMPUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

 • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • CNC OPERATOR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

 • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

 • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Strijkster (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

 • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

 • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van WALTER CLEEMPUT in sociale netwerken
Look for responds of WALTER CLEEMPUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER CLEEMPUT. Laat een reactie achter voor WALTER CLEEMPUT. WALTER CLEEMPUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER CLEEMPUT. Leave a respond for WALTER CLEEMPUT. WALTER CLEEMPUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER CLEEMPUT op de google maps. Adres en contacten WALTER CLEEMPUT
Location of WALTER CLEEMPUT on the google maps. Address and contacts of WALTER CLEEMPUT

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER CLEEMPUT WALTER CLEEMPUT: HITALTECH SA | GROEP ARGENTA | BANCONTACT-MISTER CASH | Grégoire Jacques | KANTOOR MACHTELINCKX H.

Other related companies as WALTER CLEEMPUT: HITALTECH SA | GROEP ARGENTA | BANCONTACT-MISTER CASH | Grégoire Jacques | KANTOOR MACHTELINCKX H.

WALTER CLEEMPUT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER CLEEMPUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf WALTER CLEEMPUT bevindt zich op het adres: OVERWINNINGSSTRAAT 102; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in WALTER CLEEMPUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WALTER CLEEMPUT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER CLEEMPUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER CLEEMPUT, openstaande posities, locatie van WALTER CLEEMPUT op de kaart.

WALTER CLEEMPUT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER CLEEMPUT, company assigned to the tax number BE05680725097. The company WALTER CLEEMPUT is located at the address: OVERWINNINGSSTRAAT 102; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in WALTER CLEEMPUT were not found.
The main activity of WALTER CLEEMPUT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER CLEEMPUT is not available. You also can look at reviews of WALTER CLEEMPUT, open positions, location of WALTER CLEEMPUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER CLEEMPUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER CLEEMPUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER CLEEMPUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER CLEEMPUT, employees, financial statistics.