VREYS ELEKTRO

Contactgegevens VREYS ELEKTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VREYS ELEKTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VREYS ELEKTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADELBERG 15; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11550101 (+32-11550101) 11550101 (+32-11550101)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VREYS ELEKTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VREYS ELEKTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VREYS ELEKTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VREYS ELEKTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VREYS ELEKTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VREYS ELEKTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VREYS ELEKTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VREYS ELEKTRO
Products information VREYS ELEKTRO

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in VREYS ELEKTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VREYS ELEKTRO
(Get full report from official database of BE for VREYS ELEKTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VREYS ELEKTRO
Addition kinds of activities for VREYS ELEKTRO

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
382102. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij VREYS ELEKTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VREYS ELEKTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VREYS ELEKTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VREYS ELEKTRO. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

 • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

 • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

 • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

 • Project engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

 • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

 • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

 • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

 • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Culinaire slagerij OX

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van VREYS ELEKTRO in sociale netwerken
Look for responds of VREYS ELEKTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VREYS ELEKTRO. Laat een reactie achter voor VREYS ELEKTRO. VREYS ELEKTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VREYS ELEKTRO. Leave a respond for VREYS ELEKTRO. VREYS ELEKTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VREYS ELEKTRO op de google maps. Adres en contacten VREYS ELEKTRO
Location of VREYS ELEKTRO on the google maps. Address and contacts of VREYS ELEKTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VREYS ELEKTRO VREYS ELEKTRO: KBC | Helianthus | SEIGNEURIE MICHELANGE | Intellect NV | TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

Other related companies as VREYS ELEKTRO: KBC | Helianthus | SEIGNEURIE MICHELANGE | Intellect NV | TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

VREYS ELEKTRO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VREYS ELEKTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf VREYS ELEKTRO bevindt zich op het adres: ADELBERG 15; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VREYS ELEKTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VREYS ELEKTRO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VREYS ELEKTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VREYS ELEKTRO, openstaande posities, locatie van VREYS ELEKTRO op de kaart.

VREYS ELEKTRO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VREYS ELEKTRO, company assigned to the tax number BE05938079833. The company VREYS ELEKTRO is located at the address: ADELBERG 15; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VREYS ELEKTRO were not found.
The main activity of VREYS ELEKTRO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VREYS ELEKTRO is not available. You also can look at reviews of VREYS ELEKTRO, open positions, location of VREYS ELEKTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VREYS ELEKTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VREYS ELEKTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VREYS ELEKTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VREYS ELEKTRO, employees, financial statistics.