TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

Contactgegevens TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstraat 58; 2547; Lint, België

Telefoon (phone): 03 455 26 26; 03 455 74 58 (+32-03 455 26 26; 03 455 74 58) 03 455 26 26; 03 455 74 58 (+32-03 455 26 26; 03 455 74 58)

Fax (fax): 03 455 03 99 (+32-03 455 03 99) 03 455 03 99 (+32-03 455 03 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV
Products information TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

BTW identificatienummer (tax): BE09975830078
Ondernemingsnummer: 5204193115
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Rental - Anti-dust mats; Laundries

Product categorie (product category): Automatic towel and soap dispensers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV
(Get full report from official database of BE for TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV
Addition kinds of activities for TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

017200. druiven | Grapes
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
22620202. Verven: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Dyeing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services

Werken bij TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

Zoek naar antwoorden van TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV in sociale netwerken
Look for responds of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. Laat een reactie achter voor TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. Leave a respond for TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV. TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV op de google maps. Adres en contacten TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV
Location of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV on the google maps. Address and contacts of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: TECHN. INST. MATER DEI | KRUISHOUTEMS ZAKENKANTOOR | MANO?L DEKEYSER | ROMIL TRAITEUR BVBA | EDPnet

Other related companies as TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV: TECHN. INST. MATER DEI | KRUISHOUTEMS ZAKENKANTOOR | MANO?L DEKEYSER | ROMIL TRAITEUR BVBA | EDPnet

TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975830078. Het bedrijf TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV bevindt zich op het adres: Fabriekstraat 58; 2547; Lint. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automatic towel and soap dispensers. Lijst met producten zijn Rental - Anti-dust mats; Laundries.
De hoofdactiviteit van TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, openstaande posities, locatie van TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, company assigned to the tax number BE09975830078. The company TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is located at the address: Fabriekstraat 58; 2547; Lint. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automatic towel and soap dispensers. List of products are Rental - Anti-dust mats; Laundries.
The main activity of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV is not available. You also can look at reviews of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, open positions, location of TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEXTIELREINIGING ST-JOZEF NV, employees, financial statistics.