VANDENBUSSCHE GILBERT

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VANDENBUSSCHE GILBERT
Private companiesEducational Services • VANDENBUSSCHE GILBERT

Contactgegevens VANDENBUSSCHE GILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBUSSCHE GILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBUSSCHE GILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 88BC; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59705062 (+32-59705062) 59705062 (+32-59705062)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBUSSCHE GILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBUSSCHE GILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBUSSCHE GILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBUSSCHE GILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBUSSCHE GILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBUSSCHE GILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBUSSCHE GILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBUSSCHE GILBERT
Products information VANDENBUSSCHE GILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VANDENBUSSCHE GILBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBUSSCHE GILBERT
(Get full report from official database of BE for VANDENBUSSCHE GILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBUSSCHE GILBERT
Addition kinds of activities for VANDENBUSSCHE GILBERT

342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
20450102. Biscuitmixen, bereid: van gekochte bloem | Biscuit mixes, prepared: from purchased flour
32740000. Limoen | Lime
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing

Werken bij VANDENBUSSCHE GILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBUSSCHE GILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBUSSCHE GILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBUSSCHE GILBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

 • Machinebediener (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

 • Service Coördinator m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

 • Technical conductor packaging (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

 • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

 • Microsoft Web Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Mr

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

 • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

 • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADVANCE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van VANDENBUSSCHE GILBERT in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBUSSCHE GILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBUSSCHE GILBERT. Laat een reactie achter voor VANDENBUSSCHE GILBERT. VANDENBUSSCHE GILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBUSSCHE GILBERT. Leave a respond for VANDENBUSSCHE GILBERT. VANDENBUSSCHE GILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBUSSCHE GILBERT op de google maps. Adres en contacten VANDENBUSSCHE GILBERT
Location of VANDENBUSSCHE GILBERT on the google maps. Address and contacts of VANDENBUSSCHE GILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBUSSCHE GILBERT VANDENBUSSCHE GILBERT: COIFFURE DIRK | CHRISTINE DEBAENE | M&S MODE | A. D. MOTORS | JEROME ROOSE

Other related companies as VANDENBUSSCHE GILBERT: COIFFURE DIRK | CHRISTINE DEBAENE | M&S MODE | A. D. MOTORS | JEROME ROOSE

VANDENBUSSCHE GILBERT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBUSSCHE GILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf VANDENBUSSCHE GILBERT bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 88BC; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VANDENBUSSCHE GILBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBUSSCHE GILBERT is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBUSSCHE GILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBUSSCHE GILBERT, openstaande posities, locatie van VANDENBUSSCHE GILBERT op de kaart.

VANDENBUSSCHE GILBERT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBUSSCHE GILBERT, company assigned to the tax number BE07449798583. The company VANDENBUSSCHE GILBERT is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 88BC; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VANDENBUSSCHE GILBERT were not found.
The main activity of VANDENBUSSCHE GILBERT is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBUSSCHE GILBERT is not available. You also can look at reviews of VANDENBUSSCHE GILBERT, open positions, location of VANDENBUSSCHE GILBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBUSSCHE GILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBUSSCHE GILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBUSSCHE GILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBUSSCHE GILBERT, employees, financial statistics.