VAN GORP ELEKTRO

Contactgegevens VAN GORP ELEKTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GORP ELEKTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GORP ELEKTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAMPENBERG 4; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14677313 (+32-14677313) 14677313 (+32-14677313)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GORP ELEKTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GORP ELEKTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GORP ELEKTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GORP ELEKTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GORP ELEKTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GORP ELEKTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GORP ELEKTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GORP ELEKTRO
Products information VAN GORP ELEKTRO

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN GORP ELEKTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GORP ELEKTRO
(Get full report from official database of BE for VAN GORP ELEKTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GORP ELEKTRO
Addition kinds of activities for VAN GORP ELEKTRO

01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
44990201. Bootschoonmaak | Boat cleaning
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij VAN GORP ELEKTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GORP ELEKTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GORP ELEKTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GORP ELEKTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

  • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van VAN GORP ELEKTRO in sociale netwerken
Look for responds of VAN GORP ELEKTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GORP ELEKTRO. Laat een reactie achter voor VAN GORP ELEKTRO. VAN GORP ELEKTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GORP ELEKTRO. Leave a respond for VAN GORP ELEKTRO. VAN GORP ELEKTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GORP ELEKTRO op de google maps. Adres en contacten VAN GORP ELEKTRO
Location of VAN GORP ELEKTRO on the google maps. Address and contacts of VAN GORP ELEKTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GORP ELEKTRO VAN GORP ELEKTRO: Prime Retail Consultants | VAN DEN ZEGEL | Van Houte E | LUC MARTENS | De Oude Statie

Other related companies as VAN GORP ELEKTRO: Prime Retail Consultants | VAN DEN ZEGEL | Van Houte E | LUC MARTENS | De Oude Statie

VAN GORP ELEKTRO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GORP ELEKTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf VAN GORP ELEKTRO bevindt zich op het adres: WAMPENBERG 4; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VAN GORP ELEKTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GORP ELEKTRO is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GORP ELEKTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GORP ELEKTRO, openstaande posities, locatie van VAN GORP ELEKTRO op de kaart.

VAN GORP ELEKTRO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GORP ELEKTRO, company assigned to the tax number BE02765228271. The company VAN GORP ELEKTRO is located at the address: WAMPENBERG 4; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VAN GORP ELEKTRO were not found.
The main activity of VAN GORP ELEKTRO is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GORP ELEKTRO is not available. You also can look at reviews of VAN GORP ELEKTRO, open positions, location of VAN GORP ELEKTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GORP ELEKTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GORP ELEKTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GORP ELEKTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GORP ELEKTRO, employees, financial statistics.