VAN GELDER ROGER

Contactgegevens VAN GELDER ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GELDER ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GELDER ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEELSEWEG 11B1; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14213416 (+32-14213416) 14213416 (+32-14213416)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GELDER ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GELDER ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GELDER ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GELDER ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GELDER ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GELDER ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GELDER ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GELDER ROGER
Products information VAN GELDER ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VAN GELDER ROGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GELDER ROGER
(Get full report from official database of BE for VAN GELDER ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GELDER ROGER
Addition kinds of activities for VAN GELDER ROGER

267504. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies

Werken bij VAN GELDER ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GELDER ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GELDER ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GELDER ROGER. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

 • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

 • Internal Sales Talent (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Internal Sales Talent Voor onze klant te Rijkevorsel zijn we op zoek naar een Internal Sales Talent Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten (telefonisch en bezoekers) Je geeft informatie en deskundig advies rond specifieke producten en maatwerkoplossingen Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, opvolging en afhandeling van prijsoffertes Je bent gedreven om aanvragen om te zetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid Je zoekt leads en volgt ze verder op om de positie in de markt te verstevigen Je werkt nauw samen met de betrokken afdelingen (expeditie, product management,...) Je rapporteert aan het hoofd verkoop

 • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

 • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

 • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SACHA SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • ALLROUND DRAAIERS/FREEZERS/LASSERS - MOOIE VERLONING 7226175 / 6 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf gelegen in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar een ALLROUND METAALARBEIDER Je zal worden ingezet voor : Uitvoeren van laswerken op onderdelen in de werkplaatsen of ter plaatse. Oplassen van onderdelen en nabewerken (draaien en/of frezen), oplassen van slijtonderdelen. - assen - kleppen - schroeven - slijtonderdelen van scheppers en grijpers - onderdelen van brekers Demontage en montage van de onderdelen Dit kan zijn in het atelier maar ook op sites in de buurt voor bepaalde projecten

 • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

 • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: TRIGION

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

Zoek naar antwoorden van VAN GELDER ROGER in sociale netwerken
Look for responds of VAN GELDER ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GELDER ROGER. Laat een reactie achter voor VAN GELDER ROGER. VAN GELDER ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GELDER ROGER. Leave a respond for VAN GELDER ROGER. VAN GELDER ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GELDER ROGER op de google maps. Adres en contacten VAN GELDER ROGER
Location of VAN GELDER ROGER on the google maps. Address and contacts of VAN GELDER ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GELDER ROGER VAN GELDER ROGER: FERNAND ANDRIES | POSTOMAT WATERLOO | KROONTAX | Perveux Caroline | WOUTER HAELEWYN

Other related companies as VAN GELDER ROGER: FERNAND ANDRIES | POSTOMAT WATERLOO | KROONTAX | Perveux Caroline | WOUTER HAELEWYN

VAN GELDER ROGER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GELDER ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf VAN GELDER ROGER bevindt zich op het adres: GEELSEWEG 11B1; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in VAN GELDER ROGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GELDER ROGER is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GELDER ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GELDER ROGER, openstaande posities, locatie van VAN GELDER ROGER op de kaart.

VAN GELDER ROGER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GELDER ROGER, company assigned to the tax number BE04401916503. The company VAN GELDER ROGER is located at the address: GEELSEWEG 11B1; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in VAN GELDER ROGER were not found.
The main activity of VAN GELDER ROGER is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GELDER ROGER is not available. You also can look at reviews of VAN GELDER ROGER, open positions, location of VAN GELDER ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GELDER ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GELDER ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GELDER ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GELDER ROGER, employees, financial statistics.