THEO DELMOITIE

Contactgegevens THEO DELMOITIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEO DELMOITIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEO DELMOITIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 15; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24526886 (+32-24526886) 24526886 (+32-24526886)

Fax (fax): +32 (56) 627-92-94 +32 (56) 627-92-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEO DELMOITIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEO DELMOITIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEO DELMOITIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEO DELMOITIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEO DELMOITIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEO DELMOITIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEO DELMOITIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEO DELMOITIE
Products information THEO DELMOITIE

BTW identificatienummer (tax): BE09493530273
Ondernemingsnummer: 2335662841
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in THEO DELMOITIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEO DELMOITIE
(Get full report from official database of BE for THEO DELMOITIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEO DELMOITIE
Addition kinds of activities for THEO DELMOITIE

275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
76410202. Meubelen herfinancieren | Furniture refinishing

Werken bij THEO DELMOITIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEO DELMOITIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEO DELMOITIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEO DELMOITIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

 • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

 • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

 • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

 • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

 • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van THEO DELMOITIE in sociale netwerken
Look for responds of THEO DELMOITIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEO DELMOITIE. Laat een reactie achter voor THEO DELMOITIE. THEO DELMOITIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEO DELMOITIE. Leave a respond for THEO DELMOITIE. THEO DELMOITIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEO DELMOITIE op de google maps. Adres en contacten THEO DELMOITIE
Location of THEO DELMOITIE on the google maps. Address and contacts of THEO DELMOITIE

Andere gerelateerde bedrijven als come THEO DELMOITIE THEO DELMOITIE: Vanaise J-M | K.F.C. Erperondegem | SUPER G.B. | PETER DEVRIESE | HOME SERVICE

Other related companies as THEO DELMOITIE: Vanaise J-M | K.F.C. Erperondegem | SUPER G.B. | PETER DEVRIESE | HOME SERVICE

THEO DELMOITIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEO DELMOITIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09493530273. Het bedrijf THEO DELMOITIE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 15; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in THEO DELMOITIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THEO DELMOITIE is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEO DELMOITIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEO DELMOITIE, openstaande posities, locatie van THEO DELMOITIE op de kaart.

THEO DELMOITIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEO DELMOITIE, company assigned to the tax number BE09493530273. The company THEO DELMOITIE is located at the address: STATIONSSTRAAT 15; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in THEO DELMOITIE were not found.
The main activity of THEO DELMOITIE is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THEO DELMOITIE is not available. You also can look at reviews of THEO DELMOITIE, open positions, location of THEO DELMOITIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEO DELMOITIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEO DELMOITIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEO DELMOITIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEO DELMOITIE, employees, financial statistics.