TEVEPHONIC

Contactgegevens TEVEPHONIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEVEPHONIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEVEPHONIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAZERNENLAAN 39BA; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26479141 (+32-26479141) 26479141 (+32-26479141)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEVEPHONIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEVEPHONIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEVEPHONIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEVEPHONIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEVEPHONIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEVEPHONIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEVEPHONIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEVEPHONIC
Products information TEVEPHONIC

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in TEVEPHONIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEVEPHONIC
(Get full report from official database of BE for TEVEPHONIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEVEPHONIC
Addition kinds of activities for TEVEPHONIC

1381. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
20870201. Drankbasis | Beverage bases
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
38260201. borescopen | Borescopes
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij TEVEPHONIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEVEPHONIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEVEPHONIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEVEPHONIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

 • Loodgieter (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

 • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • Sales representative (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

 • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

  Type: Vaste Job

  U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

 • Drupal Front-end developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

  Type: Vaste Job

  Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van TEVEPHONIC in sociale netwerken
Look for responds of TEVEPHONIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEVEPHONIC. Laat een reactie achter voor TEVEPHONIC. TEVEPHONIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEVEPHONIC. Leave a respond for TEVEPHONIC. TEVEPHONIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEVEPHONIC op de google maps. Adres en contacten TEVEPHONIC
Location of TEVEPHONIC on the google maps. Address and contacts of TEVEPHONIC

Andere gerelateerde bedrijven als come TEVEPHONIC TEVEPHONIC: FLGASCARD G.S.C. SA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Derkenne Optique | GDL Engineering | VALERIE NYS

Other related companies as TEVEPHONIC: FLGASCARD G.S.C. SA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Derkenne Optique | GDL Engineering | VALERIE NYS

TEVEPHONIC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEVEPHONIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf TEVEPHONIC bevindt zich op het adres: KAZERNENLAAN 39BA; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in TEVEPHONIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEVEPHONIC is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEVEPHONIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEVEPHONIC, openstaande posities, locatie van TEVEPHONIC op de kaart.

TEVEPHONIC is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEVEPHONIC, company assigned to the tax number BE07914520263. The company TEVEPHONIC is located at the address: KAZERNENLAAN 39BA; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in TEVEPHONIC were not found.
The main activity of TEVEPHONIC is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEVEPHONIC is not available. You also can look at reviews of TEVEPHONIC, open positions, location of TEVEPHONIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEVEPHONIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEVEPHONIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEVEPHONIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEVEPHONIC, employees, financial statistics.