TELEC BEUGNIES

Contactgegevens TELEC BEUGNIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELEC BEUGNIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELEC BEUGNIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAR?CHAL FOCH 33; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71380602 (+32-71380602) 71380602 (+32-71380602)

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELEC BEUGNIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELEC BEUGNIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELEC BEUGNIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELEC BEUGNIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELEC BEUGNIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELEC BEUGNIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELEC BEUGNIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELEC BEUGNIES
Products information TELEC BEUGNIES

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in TELEC BEUGNIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELEC BEUGNIES
(Get full report from official database of BE for TELEC BEUGNIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELEC BEUGNIES
Addition kinds of activities for TELEC BEUGNIES

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
614101. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
862199. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec
20320204. Chow Mein: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chow mein: packaged in cans, jars, etc.
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
39110301. Handgrepen, goud en zilver: paraplu en parasol | Handles, gold and silver: umbrella and parasol
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec

Werken bij TELEC BEUGNIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELEC BEUGNIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELEC BEUGNIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELEC BEUGNIES. Looking for open vacancies in other companies

 • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

 • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Brussel Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

 • Strijkster (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: SPORT-TRACK

  Type: Studentenjob

  Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

 • IT Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

 • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

 • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

 • barman (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VANEECKE BRIAN

  Type: Werfreserve

  deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

 • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van TELEC BEUGNIES in sociale netwerken
Look for responds of TELEC BEUGNIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELEC BEUGNIES. Laat een reactie achter voor TELEC BEUGNIES. TELEC BEUGNIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELEC BEUGNIES. Leave a respond for TELEC BEUGNIES. TELEC BEUGNIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELEC BEUGNIES op de google maps. Adres en contacten TELEC BEUGNIES
Location of TELEC BEUGNIES on the google maps. Address and contacts of TELEC BEUGNIES

Andere gerelateerde bedrijven als come TELEC BEUGNIES TELEC BEUGNIES: Wendel L | Senden Boekhandel | RESTAURANT DE KIOSK | STOVENPALEIS DEBUSSCHERE | RYFFRANCK AUTOCENTER

Other related companies as TELEC BEUGNIES: Wendel L | Senden Boekhandel | RESTAURANT DE KIOSK | STOVENPALEIS DEBUSSCHERE | RYFFRANCK AUTOCENTER

TELEC BEUGNIES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELEC BEUGNIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf TELEC BEUGNIES bevindt zich op het adres: RUE MAR?CHAL FOCH 33; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in TELEC BEUGNIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELEC BEUGNIES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELEC BEUGNIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELEC BEUGNIES, openstaande posities, locatie van TELEC BEUGNIES op de kaart.

TELEC BEUGNIES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELEC BEUGNIES, company assigned to the tax number BE03298614501. The company TELEC BEUGNIES is located at the address: RUE MAR?CHAL FOCH 33; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in TELEC BEUGNIES were not found.
The main activity of TELEC BEUGNIES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TELEC BEUGNIES is not available. You also can look at reviews of TELEC BEUGNIES, open positions, location of TELEC BEUGNIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELEC BEUGNIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELEC BEUGNIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELEC BEUGNIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELEC BEUGNIES, employees, financial statistics.